שלום,
לפני מספר ימים הפקדתי 2 מכשירי גלקסי S4 תקולים בסניף פרטנר רמת-גן בידיעה כי יש לי אחראיות מורחבת וכי המכשירים נרכשו דרך חברת פרטנר (ועדיין מחוייב עליהם). הנציג שלקח את המכשירים לא ציין דבר לגבי עלויות תיקון או בדיקה צפויות וגם לא ציין כי עלולה להיות השתתפות עצמית בסוגים שונים של תקלות.
על טופס ההפקדה לא חתמתי ולא אישרתי כל סכום.
בימים העוקבים, התקשרתי לשירות הטכני לבדוק סטטוס ולא נמסר לי שום מידע לגבי מה שבוצע בתיקון ואם יש לכך עלויות
כשאשתי אספה את המכשיר כעבור 3 ימים, ציין הנציג כי החליפו רכיב במכשיר שלה והעלות היא 400 שח. היא לא קיבלה באותו רגע שום טופס לחתימה ושום טופס שמפרט מה תוקן / הוחלף ובאיזו עלות.
בשורה התחתונה- אני טענתי בפני נציג פרטנר שמעולם לא אישרנו עיסקה של 400 ש"ח לתיקון מכשיר ואין כל חתימה או קבלה או אמכתא לחיוב זה אצלהם. אפילו אין תיעוד טלפוני כי הם תיקנו מבלי לשאול אותי האם אני מסכים לעלות התיקון!
הנציג טען שאם אישתי אספה את המכשיר אז הדבר הוא מעין אישור לכך שהיא תיקנה אותו בעלות זו.
האם לטענה שלי כי אין כל חתימה או אישור טלפוני על עיסקת תיקון מכשיר בעלות של 400 שח יש בסיס והאם אני יכול לדרוש מהם ביטול של החיוב?
פניתי בנוסף לנציג שרות של פרטנר שיברר את הנושא ויחזור אלי בהקדם.
נקודה נוספת- כאשר כן קיבלתי דו"ח סיכום של התיקון, היה רשום כי המכשיר אובחן כ TOTAL LOST בגלל קורוזיה אבל עדיין החליפו רכיב וגבו 400 שח, מעשה שלדעתי לא מקצועי, לא הולם ומעיין ניסיון לסחוט כספים שלא בצדק.
תודה,
עוז
שלום עוז,
התשובה לשאלתך היא כי אתה צודק. ללא אישורך היה אסור לחברה לגבות ממך תשלום בגין תיקון הטלפונים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר