שלום רב,
לפני כשנה רכשתי מסלול שירות באחת החברות שמספקות מכשיר מים ביתי. שילמתי ב-2 תשלומים בכרטיס האשראי שלי, כאשר מדובר במנוי של אבי ובמכשיר שנמצא בביתם של הוריי. לפני כשבועיים יצרו קשר עם אבי והציעו לו לחדש את המסלול. אבי מסר לחברה הזו את פרטי האשראי של אמי, אך לא ידע מהו מס' ת"ז שלה ולכן התבקש למסור 3 ספרות אחרונות בגב אמצעי התשלום. מהחברה נמסר כי התשלום התקבל ולאחר זמן קצר אבי קיבל הודעת SMS שאכן יגיע שליח למסור את הסנן והנורה של המכשיר המים הביתי. לדעתי מה שבאמת קרה זה שהחברה הזו לא הצליחה לחייב את האשראי של אמא שלי ולכן הם השתמשו בפרטי האשראי שלי שהיו אצלם מלפני שנה,
כי להפתעתי היום בבוקר גיליתי שהחברה הזו ביצעה חיוב בעזרת כרטיס האשראי שלי כאשר בביתי אין שום מכשיר כזה (עזבתי את בית הוריי) ואף אחד גם לא דיבר איתי מהחברה המדוברת בנוגע לכך. התקשרתי לחברה הזו ומסרו שלא ייתכן שהם השתמשו בכרטיס האשראי שלי מבלי שאתן להם את כל פרטיו ומספריו וכי אין ביכולתם להשתמש בפרטי האשראי שנמסרו בעבר.
ביקשתי מהנציגה שדיברתי איתה שתעלה מהארכיון את השיחה שבה נמסרו פרטי האשראי, כי הרי לא ייתכן שאבי מסר להם פרטי אשראי של אמי ובסופו של דבר חויב כרטיס האשראי שלי.
הטענה העיקרית שלי נגד החברה הזו היא שהם ביצעו הוראת קבע על סך של 49 ש"ח, חיוב חודשי למשך 12 חודשים-וכל זה ללא הרשאה שלי! בנוסף לזה הם משקרים לי שכביכול נמסרו להם פרטי האשראי שלי ושהם לא השתמשו בפרטים שהיו שמורים אצלם במערכת.
האם יש עילה מספקת לתביעה?
שלום,
1. גם מבלי שמסרת את פרטי החברה, ברור לי באיזו חברה מדובר וזאת כיוון שאין זו פעם ראשונה שאני נתקל במקרים כאלה בחברה זו.
2. בהחלט יש לך עילה לתביעה כנגד החברה. כמו כן אני מציע לך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה כנגד החברה בגין גניבה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר