שלום, קוראים לי זיו נדר,
אני רוצה לבדוק התכנות של תביעה כנגד ארקיע. מזה שנים אני מזמין טיסות פנים ארציות לי ולמשפחתי. לעיתים אני מקבל הודעת אימייל או סמס שזמני הטיסה שונו.
נכון לאירוע הנוכחי:
בתאריך 12.9.16 הזמנתי להורי אישתי טיסה מנתב"ג לאילת בשעה 0620. בתאריך 27.10.16 התקבלה למכשיר הפלאפון שלי הודה על שינוי מועד הטיסה וגם לתיבת הדואר אלקטרוני. ההודעה טענה שמועד הטיסה שונה משעה 0620 לשעה 0745.
היום (6.11.16) בשעה 04:30 בדקתי באינטרנט לוחות זמני טיסה ולהפתעתי הטיסה המקורית שהוזמנה קיימת היום וגם הטיסה השנייה קיימות, דהיינו הטיסה מנתב"ג לאילת של 06:20 והטיסה של השעה 07:45. מובן לכל אד שהדבר מקוממם שמדובר בזוג אנשים מבוגרים בני 70 שכל הלילה לא ישנו והיו בטיסות, מדוע שינו את מועד טיסתם אל אף שהטיסה שהוזמנה ממריאה בזמן.
אודה לייעוצכם ובהתאם אחליט אם לתבוע את ארקיע
בברכה,
זיו נדר
שלום,
החוק הקובע בעניין זה הינו חוק שירותי תעופה (פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה). כמו כן, בהתאם לדברים שאתה מתאר מדובר פה בהפרת הסכם של החברה.
במילים אחרות, בהתאם לדברים שאתה מתאר יש לך עילה לתביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר