שלום רב,
לאחרונה רכשתי קורס אונליין למסחר במניות. הקורס, מתקיים כבר כארבעה חודשים, אך לי אמרו לקחת את זה בקצב שלי ועל כן אני רק בשיעור השלישי. בהגיעי לשיעור זה, אני אמורה לקבל תוכנת דמה למסחר במניות (אותה התוכנה שכל הקורס בעצם מתבסס עליה...). לאחר כשבועיים של התכתבות במייל ושיחות טלפון עם הברוקר, קיבלתי את הקישור להתקנת התוכנה במייל. בעת הגעתי להתקין את התוכנה, קפצה לי הודעה במק שלי שתוכנה זו נתמכת בווינדוס בלבד. יצרתי קשר עם הברוקר בכדי שימצא לי פיתרון וישלח לי תוכנה יעודית למק. קיבלתי בתגובה תשובה שבה נאמר שהם אינם תומכים במק ובכדי לעבוד עם התוכנה שלהם אצטרך להתקין מערכת ווינדוס על המק שלי או למצוא מחשב אחר לעבוד איתו. מה שכמובן אין ברשותי לעשות. בפנייתי למנהלי הקורס עצמו ובעצם מי שמכר לי אותו, קיבלתי את אותה תשובה. בבקשתי לקבל החזר כספי כי אינני מקבלת מהם את השירותים בעבורם שילמתי, נתקלתי בתשובה יש פיתרון אבל את לא רוצה להשתמש בו ואף אחד לא ייתן לך החזר כספי לאחר ארבעה חודשים שבו הקורס מתקיים (למרות שהבחור שדיברתי איתו יודע טוב מאוד שאני בשיעור השלישי, זה פחות מחודש בקורס, ורק עכשיו אמורה לקבל את תוכנת המסחר.). בפיתרון נואש אחרון, אני רוצה לפנות להכחשת עסקה בכרטיס אשראי, כי לא קיבלתי את השירות עליו שילמתי. השאלה שלי היא, האם יש פיתרון אחר? והאם ההכחשת עסקה תוכל לחזור אליי כמו בומרנג?
בברכה,
בת חן
שלום,
את יכולה לנסות להכחיש עסקה אך חברת האשראי לא תבטל לך את העסקה.
הדרך היחידה לביטול עסקה זה בהגשת תביעה לביטול עסקה בבית המשפט לתביעות קטנות.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בשיחה עם חברת האשראי נאמר לי שאחרי ביצוע ההכחשה ישלח הנושא לבירור מול בית העסק ובמידה ואכן לא קיבלתי את השירות שהובטח לי כספי יוחזר והעסקה תבוטל
אז בהצלחה.
את מזומנת לחזור אליי באם חברת האשראי לא תחזיר את כספך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר