שלום רב,
בנובמבר 2009 התקשרתי להתחבר לשרותי האינטרנט של נטוויזין. נתנו לי ססמא ראשונית ואמרו שנציג של הוט יגיע להתקין את התשתית.
למחרת התקשרתי שוב לנטויזיון במטרה לבטל את העסקה ונענתי בסירוב, בטענה שהעסקה כבר בוצעה ואין מה לעשות. שאני חייבת לשלם להם במשך שנה!!!!
אציין כי נציג של הוט לא הגיע לביתי ולא התקין שום תשתית!!!!
פניתי רבות אליהם בבקשה לביטול העסקה כאשר לא באמת היה עם מי לדבר, והעבירו אותי מנציג לנציג, אך לא נתנו לי לדבר עם שום אחראי רציני בארגון.
חייבו אותי במשך 3 חודשים עד ששמתי לב וביטלתי את התשלומים.
מה עלי לעשות? לא רק שגבו ממני 3 חודשים על שירות שלא ניתן לי בכלל, הם עוד מתקשרים וטוענים שאני חייבת לשלם להם את יתרת 9 החודשים!!!
תודה מראש,
שירי
שלום רב,
ע"פ המצב החוקי כיום, ניתן לבטל עסקה שכזו אך ורק בהתאם לנוהל הביטול בהסכם ההתקשרות (היינו, בכפוף לתשלום דמי הביטול) וזאת ככל שניתנה לך אפשרות לעשות שימוש בשירות מרגע החתימה, גם אם בפועל לא השתמשת בו.
מאחר ובנסיבות שלך לא התחברת בפועל לשירות ממליצה לפנות בכתב ולדרוש את ביטול העסקה ולנהל מו"מ על גובה דמי הביטול אם בכלל לאור האמור.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
היי עידית,
תודה על המענה.
קראתי קצת והבנתי שעל פי כלים להגנת הצרכן, עסקת מכר מרחוק (שהינה גם עסקה טלפונית) ניתנת לביטול תוך 14 יום מיום העסקה. במקרה כזה דמי הביטול יהיו בגובה של 5% מגובה העיסקה.
האם זה לא תופס במקרה שלנו? שלחנו מכתב ביטול בפקס על פי הנדרש.
תודה רבה,
שירי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר