בעבר גלשתי באינטרנט באמצעות בזקבינלאומי הפעם האחרונה היתה ב- 13.07.09, וב- 19.07.09 התחלתי לגלוש באמצעות 013, בבזק בינלאומי לא מופיעה בקשתי להתנתק, לאחר שגילתי שאני עדיין ממשיכה לשלם ולמרות כל בקשותי מ- ינואר 2010, אין הם מוכנים לבטל את העסקה ולא להחזיר לי את הכסף מאז 13.07.09, לפי מיטב הבנתי לפי חוק הגנת הצרכן אין הם יכולים לחייב אותי בטענה שאין באפשרותם לנתק מאחר ואני מחוייבת.
ערב טוב,
החוק מאפשר לך למסור הודעת התנתקות בעל פה, אבל קשה להוכיח כי אכן ניתנה הודעה כזאת. על כן מומלץ ק'2מאוד לגבות את הודעת הניתוק בעל פה בהודעה בכתב, בפקסימיליה או במייל, ולציין בה כל הפרטים הדרושים, כדי שתהווה הוכחה כי אכן ניתנה הודעת התנתקות.
בנוסף, חשוב לדעת כי במקרה שבו העסק ממשיך לחייב אותך לאחר מועד הניתוק הקבוע בחוק, הינך זכאית לפיצוי ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ₪ , בנוסף להחזר כספי מלאה מהמועד בו היה על העסק להפסיק לחייב אותך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר