שלום רב.
אני ביצעתי עסקה\הזמנה דרך מחלקת אתר ההזמנות הישיר של מלונות פתאל באינטרנט לחודש ספטמבר 2010 במלון קלאב מד קורל ביץ אילת
עלות ההזמנה הייתה נמוכה מהרגיל ,וביצעתי הזמנה וקיבלתי אישור הזמנה מיידי ישירות למייל עם מס' הזמנה מאושרת ,יום למחרת שלחו לי מייל ממחלקת הזמנות על כך שהם מבטלים את ההזמנה שאושרה עקב תקלה טכנית שהייתה ושלא ניתן להזמין במלון בטווח של יותר מ-30 יום (סתם תירוץ ).
האם הם יכולים לבטל לי את ההזמנה? האם חוק הגנת הצרכן סעיף 2 א. לצידי בנושא?כי הם עשו טעות הפיצו מחיר ומלון במחיר נמוך מהרגיל ואחרי שביצעתי הזמנה ואושרה חוקית הם ביטלו לי את ההזמנה עקב פאשלה באתר שלהם .
בנוסף הם ציינו לי את התקנון של האתר:"שהחברה זכאית לבטל או לשנות את תנאי קבלת ההזמנות וכן את המחירים המתפרסמים באתר בכל עת ולמשתמש לרבות ,לאחר שבוצעה ההזמנה ,לא תהיה כל תביעה או דירשה בעניין ".
האם הם צריכים לספוג את התוצאה ולשאת באחריות ?יש לי סיבה לתבוע אותם?
אודה לך מאוד על התשובה...
ערב טוב,
מתיאורך ניכר שיש לך עילת תביעה כנגד האתר .
אין ספק שעל הספק לשאת באחריות ולא לפטור עצמו באמתלה שעסקינן בטעות טכנית.
לא לוותר.
להתחיל בפניה בכתב ודרישה לעמוד בתנאי העסקה ו/או ליתן לך פיצוי הולם ואם ישארו בסירובם לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר