שלום אני לקוח עיסקי של ***** וברשותי 6 מכשירים מחשב וnetstick שבעבורו אני משלם 160 שח התחיבות כל חודש עכשיו קרה מקרה והיה סכום של 1000 שח בגלל שעברתי את חבילת הגלישה שאגב לא קיבלתי התראה כאשר זה הגיע ל90 אחוז...בכל מקרה זה שולם . חודש לאחר מכן אבד הnetstick שזה המודם כאשר רציתי לקחת אחר הם אמרו לי תשלם 900 שח זה היה לי \\הגיוני שעברו 4-5 חודשים מאז אין לי netstick כי זה יקר לי ומצד שני אני שילמתי במשך 4-5 חודשים האלו 640-800 שח על אינטרנט שאין לי בכלל וזה נראה כאילו הם מנסים לגנוב אותי בכך שהמכשיר יקר אבל על ההתחייבות תשלם למרות שאתה לא משתמש ... נראה לי לא מכובד להתנהג ככה ללקוח ועוד עיסקי שסך הכל רצה לשלם 1920 שח בשנה על אינטרנט ובנתיים שילם עןד 1000 על כלום העצם ועוד רוצים 900 שח נוספים על מכשיר קטן שאבד וללא מכשיר של חברת ***** אין לי איך לקבל אינטרנט כלומר אני מחוייב לקנות אצלם. אני שואל מה אני יכול לעשות בנידון למי אפשר לפנות הכל זאת טלויזיה משהו בטוח שאני לא היחידי ואני פשוט חסר אונים לגבי זה וכל חודש שעובר אני משלם 160 שח על אינטרנט והעצם לא משתמש בו.
אשמח לקבל דעה
לילה טוב,
ממליצה לך לפנות אל שירות הלקוחות העסקי ולהגיע עם החברה להבנות לאחר דין ודברים. שתף אותם בתחושתך.
עליך לזכור שהינך מחוייב בהסכם וזו הסיבה שבגינה הם ממשיכים לחייב אותך על שירות שאינך עושה בו שימוש.
ממליצה במקביל לפנות לשעת ייעוץ משפטי אצל עו"ד לבירור זכויותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר