שלום, רכשתי חבילה של בזק לאינטרנט במהירות 8 מגה.מהחודש הראשון לא קיבלתי את המהירות באופן מלא. ווכל שבוע הם אמרו ששבוע הבא יסדרו את התקלה. לאחר חצי שנה הם ניתחו אץ הקו ואמרו שעד 6 בערב אני מקבל 8 ואחרי 8 בערב אני מקבל עד 3 וכך באמת היה. לאחרי חצי שנה הם אומרים שלא יוכלו לתקן את התקלה בקרוב ומוכנים לזכות אותי על ההפרש בין 8 מגה ל2 מגה כפול 6 חודשים. אני דורש מהם פיצוי מלא על 8 מגה מכיוון שרכשתי חבילה כזו האם הם מחוייבים לפי חוק לפצות אותי על 8 מגה מלאים?תודה רבה על העזרה
שלום רב,
הצעתם הוגנת. ממליצה תחילה לקבל את הזיכוי המוצע.
פנה לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי והערכת סיכויי תביעתך בגין ההפרש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על התשובה המהירה, אני רק רוצה להבין משהו ברשותך, קניתי חבילה של 8 מגה. שרכשתי את החבילה לא הסכמתי להתפשר או לשלם על משהו באמצע מדוע הם זכאים בכל מקרה לשלם רק את ההפרש?
מאחר ומציעים לך כעת החזר/זיכוי ממליצה לקחת את מה שנותנים כעת ואת ההפרש עליו יש מחלוקת לנהל מאבק.
לכך התכוונתי. אינך נדרש להתפשר. נהפוך הוא. ניכר שיש מקום לניהול הליך ולהתעקשות על קבלת פיצוי בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר