אני לקוחה מזה כשנתיים בחברה סלולרית במהלך כל תקופה זו התלוננתי על חוסר קליטה במכשיר ושרק בנקודה מסוימת במרפסת יש קליטה עכשיו עברתי דירה באותה השכונה והמצב הוא שעכשיו בכלל אין לי קליטה בכלל וברגע שאני מגיעה לבית הסלולר "מת" פניתי אין ספור לחברה שיפתרו תבעיה אמרו שישימו לי מכשיר שיפטור את העניין ושהגיע הטכנאי אמר לי אני לא יכול להבטיח לך שיהיה לך קליטה אחרי שאשים לך את המכשיר הם מעבירים אותי כל פעם מנציג לנציג לא פוטרים לי את הבעיה ולא מוכנים לשחרר אותי מהחוזה בטענה שרשום בחוזה שהחברה לא מבטיחה קליטה בכול מקום מה אני יכולה לעשות בבקשה אני מתחננת לעזרה
בוקר טוב,
ממליצה בשלב ראשון לפנות אליהם בכתב, רצוי באמצעות עו"ד, לפרט את מהלך העניינים לרבות הטרטורים השונים והפניות הרבות שלך אליהם ולדרוש את ביטול העסקה.
אם זה לא יעזור, לשקול תביעה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
רציתי להודות לך ולשאול אם יש עורך דין שאת ממליצה ושתוכלי להפנות אותי בתודה מראש גלית וכמה אמור לעלות דברכזה.
ניתן לחפש באינדקס עורכי הדין באתר זה עו"ד המתמחה בצרכנות.
שוחחי עם שנים שלושה לקלבת הצעת מחיר המתאימה לכיסך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר