לפני חודש קניתי משקפי שמש אופטיים ברשת אופטיקנה, בגלל המינוס הגבוה המוכר אמר שתהיה בעיה בבחירת המסגרת, שכן לא כל מסגרת מתאימה לעדשה עבה, אבל מעבר לזה לא צריכה להיות שום בעיה. ביקשתי לוודא שצבע העדשה יהיה כהה כך שלא יראו את עובי העדשה והוא אכן אישר שהמשקפיים יהיו כהות ביותר.
הובטח שהמשקפיים יהיו מוכנות כעבור שבוע וחצי. מה שלא קרה. רק כעבור 16 יום התקשרו מהחנות להודיע שהן מוכנות.
אך מה שקיבלתי לא היה מה שסוכם עם המוכר. קיבלתי משקפי שמש עם עדשה כמו במשקפי ראייה, רק מעט יותר כהה, ככה שזה לא נראה בכלל כמו משקפי שמש!!! המוכרת הסבירה שניתן לעשות את זה יותר כהה ושזה יקח בערך שבוע.
מאז עברו שבועיים, והיום הגעתי לקבל את המשקפיים "המתוקנות", אך נראה שלא נעשה בהן כל שינוי והן נראות בדיוק אותו הדבר, כמו לפני "התיקון".
למנהלת כמובן לא היה הסבר והיא אמרה שתבדוק את זה תוך כמה ימים.
הייתי מעוניינת לדעת האם יש אפשרות לבטל את העסקה? המחיר ששילמתי עבורם היה 2,700 ש"ח! התשלום הראשון כבר ירד, השני עומד לרדת בקרוב, אבל המוצר שעבורו שילמתי לא נמצא בידי ולפי התנהלות העניינים מולם בכלל לא בטוח שאני אקבל את מה שהובטח לי.
שבוע טוב,
יש בעייה לבטל עסקה זו לאור העובדה שאת המשקפים ייצרו במיוחד עבורך והחוק אינו מאפשר ביטול בנסיבות אלו.
ממליצה לפנות בכתב אל הנהלת הרשת ולתאר את השתלשלות העניינים כפי שתארת בפנייתך זו וכן את עוגמת הנפש.
דרשי לקבל את התמורה המלאה עבור כספך.
באם דרכך לא תצלח ופנייתך תדחה יש לשקול פניה להליך משפטי. מומלץ בנוסף לפנות לשעת ייעוץ אצל עו"ד לבירור מצבך המשפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר