שלום רב! לפני כחצי שנה רכשתי מסנן מים בחברת ****** . במהלך 4.5 חודשים הראשונים התגלו בעיות רבות במכשיר: 3 פעמים היתה החלפת פילטרים עקב איכות מים לא טובה, ו3 פעמים המכשיר התקלקל: היתה דליפה של המכשיר, הפיה שלו התקלקלה, המכשיר גרם לקצר של כל הבית. כתוצאה מכך, במשך 4.5 חודשים של שימוש במכשיר הוזמנו הטכניים קרוב ל6 פעמים.(כל פעם להזמין טכני זה חצי יום עבודה).לפני כחודש וחצי אני דרשתי מחברה להחזיר את המכשיר כאשר הבעיה האחרונה-קצר של החשמל- ממש הפחידה אותי. החברה "ייבשה" אותי חודש וחצי והחזירה תשובה שלילית. נכון להיום המכשיר נמצא בחברה ואחרי תיקון שהם עשו אך אני מסרבת לקבל אותו בחזרה. אני משלמת כל חודש תשלום של עלות המכשיר ושנפרס ל36 חודשים גם עובר השירות. שאלתי מה אני יכולה לעשות? אני לא מעוניינת לקבל את המכשיר בחזרה בשום צורה כי הוא מספק לי איכות המים שאני מצפה וגם מתקלקל כל הזמן. לדעתי, המכשיר גם מסוכן לאור התקלה האחרונה שלו. היום אני משלמת עבורו ועבור שירות שאני לא מקבלת שנראה לי מוגזם. האם יש כאן עילה לתביעה? אני מוכנה להלחם עם החברה ולעמוד על שלי רק אני לא ממש יודעת מה אני עוד יכולה לעשות. מבקשת עזרה. תודה מראש
שבוע טוב,
בהחלט יש מה לעשות. ממליצה ראשית לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולדרוש את ביטול העסקה, קבלת כספך חזרה ופיצוי בגין עוגמת הנפש. צייני במכתב שהעתק ממנו יישלח למועצה הישראלית לצרכנות וכך גם עשי בפועל.
אם דרישתך לא תענה יש לשקול הגשת תביעה כספית כנגדם.
לא לוותר.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר