שלום רב! לפני מס' חודשים הצטרפנו למנוי של משחקי לוטו. הנציגה שצירפה אותנו דרך הטלפון אמרה בפירוש שאין התחיבות מצידנו וברגע שנרצה נוכל להתנתק. חודש שעבר ביקשנו להתנתק והתבקשנו לחתום על טופס מסויים ולהחזיר בפקס. כנראה שניסו להרוויח זמן ובמקום לשלוח בפקס שלחו בדואר שגרם לעוד עיכוב של כמה ימים. במכתב כתבו תאריך נוכחי ונכתב כך: "אני אח"מ מבקש לאשר חיובים שהועברו עד לתאריך 25.4.2010. המנוי יבוטל בתאריך 31.5.2010" העניין הוא שביקשנו לבטל את המנוי במהלך חודש אפריל אך הם מבקשים שנחתום לאשר חיובים עד 25.4 שזה בעצם לאחר שהם מעבירים חיוב לאשראי ב22.4 עבור חודש מאי. לא הבנתי למה אני צריכה לשלם עבור חודש מאי ותשובתם היתה שיש להודיע על ביטול מנוי 40 יום קודם-דבר שלא סיכמנו עליו בהצטרפות!!! הם טוענים שזה רשום בתקנון ששלחו אלינו ואין אותו בידי אך בכל מקרה זה לא מה שסוכם! מה הדין במצב כזה?? יש לציין שמאחר והם ניסו למשוך עוד זמןאיתנו ביטלתי את המנוי דרך חברת האשראי והחיוב שהעבירו ב22.4 עבור חודש מאי לא כובד. הם מאיימים להעביר את הנושא לטיפול עו"ד. מה לעשות? אודה מאוד לתשובה!!!
שלום רב,
ממליצה לפנות לעו"ד לניסוח מכתב תגובה חריף ומבוסס משפטית בתקווה לסיים העניין בדרכי נועם מחוץ לכותלי בית המשפט.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
רציתי לדעת אם יש להם בכלל אפשרות לעשות זאת? אם יוציאו לי מכתב מעו"ד לפני שאני יעשה זאת מה ההשלכות? אם העו"ד יעלה לי יותר מהסכום שהם לוקחים אז יצא שכרו בהפסדו..
אף אם תקבלי מכתב מעו"ד המטפל עבורם בעניין תוכלי לנהל מו"מ.
ממליצה להקדים אותם ולפנות לעו"ד לצורך ייצוג בהליך זה מולם.
א
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר