שלום,
רכשתי משקפי שמש (לאחר שהמוכרת הפעילה עליי לחץ כמה הם מתאימות וטובות לי) יום למחרת החזרתי אותם מאחר והם היו גדולות ולא מחמיאות.
ביקשתי שתשיג לי את הדגם הקטן יותר שנתקלתי בו בחנות מתחרה או שתחזיר לי את כספי.
היא ביקשה שבוע בכדי לבדוק את העניין ולאחר שבוע טענה שאין דגם אחר וזה מה שיש ואם אני רוצה אני יכולה לקבל זיכוי בלבד (ביום בו החזרתי את המשקפיים ראיתי כי מוצב שלט שאומר כי ינתן זיכוי בלבד). פניתי לשרות לקוחות של החברה, לאחר טרטורים והתחמקויות האחראית שם טענה שאם אני אוכיח שאכן קיים דגם קטן היא תזכה אותי כספית. הלכתי לחנות המתחרה והשגתי את מבוקשה אך היא עדיין לא רוצה למלא את חלקה בעסקה.
ברצוני לציין שבשלב אני רוצה את כספי חזרה ולא מעוניינת בשום עסקה עמם גם אם ישיגו את הדגם המבוקש.
האם עפ"י החוק אני זכאית לדרוש זאת?
מה עליי לעשות?
תודה
שלום רב,
לצערילא אהיה אשת בשורות עבורך. בנסיבות שלך יש לפעול בהתאם למדיניות החזרת מוצרים המופיעה בחנות.
יחד עם זאת מומלץ לפנות בכתב אל הנהלת החנות לתאר את השתלשלות העניינים כפי שתארת כאן בפנייתך תוך שימת דגש על תחושותיך ועלבונך ודרישתך לקבל את מלוא התמורה חזרה.
לרוב מתנהל מו"מ שבמסגרתו ייתכן ותקבלי הצעה מפצה שתספק אותך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה!
בדיוק היום כתבנו מכתב להנהלה ונקווה שמשם תבוא הישועה.
שוב תודה וים טוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר