התקשרתי להוט כדי לבדוק למה במשך כמה ימים האינטרנט שלי איטי, הנציגה אמרה שכנראה יש בעיות במודם ושלחה לי טכנאי, שהטכנאי הגיע (מיותר לציין שהוא התנהג בצורה מגעילה וגם צעק עלי שאני ארד למטה כדי להראות לו איפה אני גרה- ושוב לא מפתיע לקבל שירות גרוע מנציג של הוט) הוא בדק ואמר שהבעיה היא שלמרות שכביכול אני אמורה לגלוש ב 2.5 מגה המודם שלי מעודכן על 1.5 שאלתי אותו אם זאת בעיה מולם או מול בזק והוא אמר שזאת בעיה של הוט ושכנראה הם "שכחו" לעדכן. כל שבמשך שנה שילמתי על 2.5 ופועל גלשתי במהירות של 1.5. התקשרתי להוט כדי לבדוק וכדי לקבל פיצויי על שירות ששילמתי עליו במשך שנה וחצי ולא קיבלתי, ושם אמרו שדיברו עם הטכנאי והוא טוען שהוא לא אמר בכלל דבר כזה, ושהוא היה אצלי והחליף לי חלק שלא עבד במודם (מה שמעולם לא קרה!!!!!!!!!!) כביקשתי להעביר אותי למנהל בהתחלה לא הסכימו, אחרי שהתעקשתי עיכבו אותי שעה!!! על הקו ואז זרקו ת השיחה לנציג אחר שלא ידע במה מדובר, הנציג העלה מנהל, שצרח!!! עלי שכרגע הוא לא יכול לדבר איתי ושיש לי 2 ברירות או שהוא יחזור אלי תוך חצי שעה, או שאין לנו על מה לדבר והוא מנתק את השיחה. המנהל טען שאני משקרת ואין דבר כזה שאני משלמת על דבר אחד ומקבלת משהו אחר, וכנראה הטכנאי טעה בהסבר. המצב כרגע הוא או שבאמת שילמתי על משהו שלא קיבלתי, או שהגיע אלי טכנאי שלא עשה כלום ולא טיפל בתקלה, האם זה משהו שאפשר לתבוע עליו???
שבוע טוב,
ניכר שיש בעייתיות בסיפורך.
ממליצה תחילה לפנות בכתב אל שרות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים תוך שימת דגש על היחס המשפיל, המזלזל, הטענה ששילמת במשך שנה על מוצר שלא קיבלת ועל יחסם לאחר שהתגלתה הטעות.
צייני שהעתק מהמכתב יישלח למועצה הישראלית לצרכנות ולמשרד התקשורת.
בפועל שלחי באמת העתק המכתב לגורמים אלו.
אם פנייתך לא תענה ממליצה בחום לשקול פניה להליך משפטי.
לא לוותר !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
השאלה היא אם יש סיכויי לתביעה כזאת?
זאת מילה שלהם מול מילה שלי
מסכימה איתך שיהיה קשה להוכיח את טענתך מה גם שהיא מבוססת על חוות דעת של טכנאי מבלי שקיבלת אסמכתא לכך.
אני מרחיקה לכת אך במידה ותתבעי תוכלי לבקש מביהמ"ש צו לגילוי מסמכים לבירור מהירות הגלישה שחוייבת במשך שנה בהשוואה למחיר ששילמת.
ממליצה למצות תחילה פניה בכתב.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר