שלום, ברצוני לשאול לגבי הבטחה שניתנה לי בזמן שנרשמתי למכון כושר באזור מגוריי, הציעו לי לצרף גם את שלושת ילדיי הקטנים למנוי, הסברתי כי אשתי אינה מעוניינת במנוי , הילדים זקוקים להשגחה בבריכה ואני מגיע למועדון בשעות מאוחרות, לאחר העבודה או בסופי שבוע בהם אני לא עובד. היא הציעה לי לצרף את אשתי כמלווה ללא תוספת תשלום, אך מאחר והבריכה של הילדים טרם נפתחה היא אמרה שאמתין עד סוף החודש (מאי) על מנת שלא אפסיד שבועות מיותרים. כשהגעתי בסוף החודש במטרה לצרפם ולשלם עבור המנוי שלהם היתה במקום מנהלת קשרי לקוחות שסירבה לעיסקה על אף שהפקידה שטיפלה בי אישרה את דבריי. אותה מנהלת אמרה כי היא מתנגדת לעיסקה כזאת ואם אתעקש הם יפטרו אותה ויעלו את דמי המנוי. נכון להיום , עברו שבועיים והם אינם טוענים שמנהל שיצאה לחופשת לידה תחזור ותטפל בי. עד היום זה לא קרה לאחר שהשארתי הודעות אין ספור. האם עליהם לקיים את הבטחתם על אף שאינה סוכמה בכתב, אך אושרה בעל פה?
בברכה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר