שלום!
הסיפור הוא כזה.ביקשתי להתנתק מ-012 סמייל אך הנציג שירות הודיע לי כי אני מחוייב לחברה עד 9/2011.לאחר שהסברתי לי שאף אחד מעולם לא אישר התחייבות כזאת הוא הודיע לי שהוא מעביר את הנושא לטיפול במחלקה אחרת(בכירה יותר) שתחזור אלי תוך כמה ימים.היום אכן חזר אלי נציג של 012 וטען שאמא שלי העריכה את התחייבות ב 9/2009 ב-24 חודשים.ויש לו את הסיכום שיחה.(יש לציין שהחשבון הוא על שם אמא שלי)לאחר בירור עם אמא שלי התברר שלא יהיה לא נברא והיא מעולם לא אישרה דבר כזה.משהו שמאוד תמוהה שלדברי הנציג היא העריכה את ההתחייבות מבלי שרכשה שום שירות חדש או הצטרפה לאיזה שהוא מבצע אלה פשוט העריכה את התחייבות.בכל אופן הטענה שלי שאף אחד לא אישר את תקופת ההתחייבות הנוספת ולכן היא איננה תקפה.אני יודע שלפעמים במוקדים של חברות התקשורת מקליטים שיחות כאילו ולכן ביקשתי לקבל את הקלטת השיחה בה לכאורה אמי מאשרת את ההתחייבות אך נענתי בשלילה.שאלתי היא מה יש ביכולתי לעשות ע"מ להוכיח כי ההתחייבות לא תקפה כיוון שאין לחברה כל הוכחה כי תקופה ההתחייבות הנוספת אושרה ע"י הלקוח. תודה מראש
שלום רב,
ממליצה לפנות בכתב אל הספק ולתאר את השתלשלות העניינים. להדגיש שלא היה ולא נברא ומעולם לא נתבקשו להאריך את תקופת ההתקשרות.
דרוש את סיום החוזה לאלתר לאור האמור.
ציין שהעתק מהמכתב ישלח גם למועצה הישראלית לצרכנות.
תדאג בפועל שאכן העתק המכתב ישלח אל המועצה.
באם החברה תעמוד על סירובה יש לשקול פניה להליך משפטי בבקשה לבטל את המנוי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר