עברתי לדירה בה הדייר הקודם ביקש למכור לי חלק מהריהוט. אחד הרהיטים היה ספה שהוא בקש למכור תמורת 1500 שקלים. הסכמתי בע״פ ותוך כמה ימים נחתם חוזה השכירות ונכנסתי לדירה, ובה גם הושארה הספה. מהר מאוד הבנתי שהספה במצב מאוד לא טוב, כמו כן מלוכלכת ופשוט לא תואמת את צרכיי. בהזדמנות הראשונה (יום ראשון- יום לאחר הכניסה) יצרתי קשר עם הדייר הקודם קשר. תחילה ביקשתי ממנו (בעפ) להתגמש על המחיר- הרגשתי לא נעים לסרב לאחר שאמרתי שאקנה ממנו את הספה, מה גם שרצתי לסיים עם זה ושיניח לי לנפשי. הוא לא התגמש במחיר ועל כן כתבתי לו פעם נוספת (בהודעה) שהספה לא שווה את המחיר נקוב ושאני אקנה אותה ממנו אך שיירד במחיר.
לאחר שלא הסכים, התייעצתי בשותפה הקודמת שלו (שניהם עזבו את הדירה יחד לפני שאני נכנסתי) והיא הסכימה איתי שהמחיר מופקע ולא הוגן יחסית למצב הספה.
לאחר מכן, כתבתי לו בהודעה שאני לא מעוניינת בספה בכלל ושישינתי את דעתי ואני לא אקנה אותה ממנו. הוא כתב לי שעליי להעביר את הכסף, שהספה היא רכושי כעת, ושראיתי אותה כשהחלטתי לקנות אותה. בצורה שבה השיב נדמה לי שהוא ״מגבש ראיות״ ואני חוששת מתביעה.
האם יש לו קייס בהסתמך על זה שיום לאחר שנכנסו יצרתי איתו קשר בנוגע לעבודה שאני לא מעוניינת בספה שלו?
תודה!
שלום,
יש למוכר עילה משפטית אך גם לך יש סיבות רבות לביטול העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר