תודה רבה על התשובה המהירה.
בזק בינלאומי אמנם שלחו לי מייל ובו הסעיפים הבאים:
@ במקרה בו תבקש לסיים התקשרותך עם החברה בתוך 14 יום ממועד מכתבנו זה , או במקרה בו רכשת מהחברה ציוד - בתוך 14 יום ממועד קבלת הציוד, תחויב בתשלום השירותים שצרכת ו/או שלא בוטלו ובגין ציוד שסופק לך ולא הוחזר ועבודות התקנה שבוצעו עבורך בפועל בלבד.
@ במקרה בו תבקש לבטל התקשרותך לחבילת שירותים שעודכנה, קודם לתום תקופת התחייבות במסגרת חבילת השירותים הקודמת, תחויב בתשלום יתרת התחייבותך קודם לעדכון, או בגין השירותים שצרכת במסגרת החבילה המעודכנת, הגבוה מביניהם.
אני מודה שלא קראתי את כל הסעיפים.
הבעיה היא שעסקאות אלה מתבצעות רק בטלפון. לא בוצעה שום חתימה.
ובנוסף לכך טלפונית לא היתה שום נגיעה לנושא ההתחיבות.
האם זה שעברו 3 שבועות והתחרטתי שבוע מאוחר מדי עדיין אומר שאני חייבת לשלם את מלוא הסכום?
שוב ערב טוב,
ממליצה לך לפנות בכתב אל הספק, להעלות את טענותיך החמורות כלפיו לפיהן העסקה היתה טלפונית, לא הועבר לעיונך הסכם ואף לא חתמת עליו. תדגישי שלא נאמר דבר על התחייבות ואת בתומך חשבת שאינך מחוייבת. דרשי את ביטול ההסכם ללא תנאי.
באם פנייתך לא תענה ו/או תדחה על ידי הספק, ממליצה בחום לרכוש שעת ייעוץ אצל עו"ד לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה האם יש לך עילת תביעה וכדאיות ניהול הליך משפטי כנגדם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר