שלום,
הייתי מוזמן ביום שבת האחרון למסיבת יום הולדת באחד הברים בת"א.
בהגיע למקום בסביבות השעה 20:40 בערב וכאשר פניתי לסלקטורית תוך בקשה כי אני מופיע ברשימת המוזמנים אשר הגישה להם כלת האירוע.
מנגד נאמר לי כי האירוע סגור לאורחים למרות שהכן שמי מופיע ברשימות מפאת השעה.
הסברתי לסלקטורית כי האירוע בעיצומו וכל החברים בפנים והסיבה לשעה "המאוחרת" 20:40 זאת מהיותי שומר שבת.
חשוב לציין כי בזמן הזה נכנסו אנשים אחרים אשר לא היו באף רשימה מוזמנים בניגוד אליי..
החלטתי לקחת צד קדימה וביקשתי מכלת האירוע לצאת החוצה לסלקטורית ולהבהיר את העניינים.
גם כאשר יצאה כלת האירוע ולאחר שיחה עם הסלקטורית תוך הסבר כי האירוע עדיין מתקיים וכל החברים בפנים וכי אני רשום ברשימות המוזמנים עדיין היה סירוב.
חשוב לי לציין כי הייתי בקוד לבוש רשמי ולא הוותי שום איום על המקום או לסובבי.
פעמים רבות אנו שומעים על מסיבות למוזמנים בלבד והכן הדבר מקובל ונהוג אבל גם כהיותי מוזמן נשללת זכותי לחגוג עם חברי ?
אנא ממתין להצעתכם בנידון, והאם יש מקום לפתח את הנושא.
התחושה כי החירות שלך לחגוג עם אהוביך נשללת ללא סיבה והוגמת הנפש אשר נגרמה לי הובילה אותי לכתוב בבלוג .
תודה.
שבוע טוב,
ראשית אני מגנה את התנהגות המועדון והסלקטור שסירב להכניסך למסיבת חבריך. ניכר שהיה כאן משהו חריג שחצה קוים אדומים ללא קשר לעובדה שהם עברו על החוק.
ממליצה לך להגיש כנגד המועדון תביעה. לידיעתך חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים קובע פיצוי כספי בסך 50 אלף ש"ח ללא הוכחת נזק באם תוכיח בביהמ"ש את קיומה של ההפליה.
למען הסר ספק מומלץ לפנות לעו"ד לקבלת חוות דעת וייצוג משפטי.
סיפורך מקומם ומזעזע ואין להשלים עימו !
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר