שלום, בתאריך ה 22 באפריל תמה תקופת התחייבותי למנוי טלויזיה בכבלים של הוט. התקשרתי שבוע לפני כן כדי להודיע על רצוני שלא לחדש את המנוי להתנתק בתום התקופה מן השירות. בשיחה הטלפונית הנציגה אמרה לי שאין צורך לשלוח פקס על ניתוק שלאחר סיום תק' התחייבות, אבל שאני מתקשרת שבוע קודם וזה מוקדם מדי ועל מנת שלא אשלם קצת עליי להתקשר קרוב יותר למועד והיא ציינה בפירוש 3 ימים לפני המועד, קרי לפני 22 באפריל. ואכן ב19 באפריל התקשרתי שוב וחזרתי על בשיחה על כך שידוע לי שההתחייבות תמה ב 22 באפריל ואני מודיעה להם על רצוני שלא לחדש המנוי אלא להתנתק .. הנציד אמר לי שזה מוקדם מדי ושעלי להתקשר באותו יום ממש- ב 22 באפריל ממש אחרת אחוייב בקנס. אני כעסתי מאוד כי נאמר לי אחרת בשיחה קודמת והתעקשתי שלא יטרטרו אותי וירשמו לפניהם את בקשתי ויטפלו בה. העבירו אותי לאחראי מקשרי לקוחות והוא אמר שהצדק עימי ושבקשתי תטופל ויחזרו אלי תוך שבוע לקבוע תאריך הגעת טכנאי. חיכיתי שבוע ולא יצרו קשר, אני יצרתי קשר מיד למחרת ההמתנה והתעקשתי שיקבעו תאריך להגעת שליח לביצוע ניתוק ואיסוף ציוד. לבסוף נקבע תאריך הגעת טכנאי ב 9/5 ובינתיים קיבלתי מהם שיחות עם הצעות דילים שונות שדחיתי את כולן וחזרתי על רצוני להתנתק סופית. השליח הגיע בתאריך שנקבע ואסף את הממירים. בחודש יוני קיבלתי בחשבון האשראי חיוב מהוט והם גבו ממני קנס יציאה- זאת בטענה שבקשתי להתנתק התקבלה 3 ימים לפני תום ההתחייבות (להזכירם כי ההתנתקות בפועל התרחשה בכלל ב 9/5, הרבה אחרי שסיימתי את תקופת ההתחייבות שלי- כך שאיני רואה שום הצדקה בטיעון המופרך שלהם, מה גם שנאמר לי מפורשות בשיחה שלא יקחו ממני קנס כפי שתארתי לעיל!!. כמו כן הטכנאי לא ניתן את הכבלים לגמרי ונותנו בטלויזיה כל מיני ערוצים מהשידור האנלוגי של הכבלים . כבר שמעתי על מקרים שהוט האשימו לאחר מכן לקוחות בכך שצרכו את שידוריהם באופן פיראטי ואין שום ודאות שלא יגיעו אלי עם הטענה הזאת ביום מן הימים?? מדוע הטכנאי שלהם לא דאג לנתק את החיבור לכבלים באופן יסודי כפי שצריך??
האם יש לי עילה לתבוע אותם?? ומה עליי לעשות אם כל השיחות התנהלו טלפונית ולא בכתב?? עדיין יש לי אפשרות לפנות לבית משפט בתיאור המצב הזה ויחייבו את הוט להציג תמלילי השיחות כפי שהיה??? כי הכל מוכיח את צדקתי!! כל מה שתואר כאן נכון. מה באפשרותי לעשות על מנת להשיב לעצמי את חיוב הקנס לא צודק ולתנתק באופן סופי כמו שצריך מהם?? אני ממש כועסת וחשה שנגרמה לי עוגמת נפש רבה!! איך יתכן שאדם המתין לתום תקופת ההתחייבות שלו למנוי הטלויזיה בכבלים ובפועל נגבה ממנו קנס יציאה וגם לא ניתקו בצורה יסודית כפי שצריך מן השירות??? ממש הונאה!
אשמח להתייחסות ויעוץ משפטי, תודה.
ערב טוב,
סיפורך מקומם מאד ואף מרגיז. ליבי איתך.
ממליצה להעלות על הכתב את כל שתיארת כעת לרבות תאריכים. יש להפנות את האשם אליהם ולהגיד שאינך מתכוונת לוותר. את עשית את חלקך כנדרש והם לא.
לפיכך כל טענה שלהם כלפיך נדחית מכל וכל ולא רק זה עליהם לשלם לך פיצוי בגין עוגמת נפש.
באם חו"ח תוגש נגדכם תביעה, מסמך זה עשוי להוות ראיה משמעותית.
באם תוגש תביעה ממליצה לרכוש שעת יעוץ אצל עו"ד לקבל הכוונה וייעוץ משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חשבתי לשמוע לעצתך ולכתוב מכתב. אך לגבי התאריכים ייתכן שדיברתי איתם ב 18/4 ולא ב19/4 כי אני רואה בלוח שנה שהיה יום זכרון.. בכל מקרה האם הבדל שכזה בציון התאריך במכתב תלונה שלי ( נניח ארשום 19/4 ואצלכם יופיע 18/4, זה משנה בכלל? כי זה הבדל מספרי טכני שאין לו שום חשיבות למהות התלונה שלי והוא לא משנה את תמונת המצב שתארתי מבחינת הטרטור והשקרים שמצידם... אבל האם הם יכולים להשתמש באי דיוק קטנטן שכזה בציון התאריך כתירוץ לדחות את טענותיי??
כי אם כן אני אזמין פירוט שיחות כדי להיות בטוחה מתי בדיוק התקשרתי איתם ורק אח"כ לשלוח מכתב
נסחי ניסוח לא מחייב כגון : ביום 19/4 או בסמוך לכך....
בכל מקרה לא נראה לי משמעותי אם לא תדייקי במועד, מדובר בהבדל של יום ולא שבוע/חודש/שנה.
הרעיון במכתב שלך להעביר את האחריות אליהם - את מבחינתך היית על הכיפאק וממושמעת להנחיות ולתנאים שלהם. הם אלה שהפרו בגסות ובמניפולטיביות את ההסכם תוך התעלמות מכוונת מהודעת הניתוק בכדי למצער להביאך למקום שאת נמצאת בו היום.
לילה טוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום נוי.
ראשית על תכניסי אף טכנאי בשום אופן.
גם אם יגידו לך שהם עושים סקר או כל סיבה אחרת, אחרת הם יצלמו אצלך שאת רואה דרך הוט ערוץ 1 ו-2 ללא הסכמה, וכפשרה יציעו לך להתחבר כמה חודשים מחדש לאנלוגיץ בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר