היי שמי כרמית. התחתנתי ב-24/02/2009 שכרתי את שירותיהם של חברת ***** צילום. עברתי תלאות ביום חתונתי עם הצלם שהחברה שלחה לי וגם לא יצאתי מרוצה מהתוצאות. זה התחיל מזה שהצלם איחר לי בשעה וחצי לסלון כלות, אח"כ הוא לא צילם אותנו בסטודיו ,טען שאין זמן והוא חייב לרוץ לצלם את ההורים באולם- מה שהתברר אחר כך כלא נכון- הוא לא הגיע אליהם ולא הספיק לצלם אותם לפני הגעת האורחים(חשוב לי לציין שההורים היו בזמן באולם בשביל הצילומים)- בסופו של דבר לא קיבלתי צילומי סטודיו(כפי שהובטח לי בחופה ולא צילמו את ההורים שלנו!! מעבר לכך הצלם לא צילם את האחים שלי-אפילו לא תמונה אחת!! ולא צילם את כניסתי לחופה!! הוא גם לא צילם את ריקוד הסלואו שלנו (שהיה מאוד מושקע עם ריקוד מיוחד שהכנועם מורה לריקוד ו-2 רקדנים וזיקוקים)- בקיצור ניראה כי הוא לא נכח בחתונה 40% מהזמן!! כשקיבלנו את התמונות- חשכו עיניי!! התמונות יצאו גרועות באיכות ירודה (ואנחנו אנשים מאוד פוטוגנים)- ההורים שלי יצאו מעוותים ועשו להם פוטושופ ממש מזעזע!! בקיצור אנחנו ממש מאוכזבים!! האם אני יכולה לתבוע את החברה לאחר שנה וחצי בגלל הנ"ל?
ערב טוב,
ראשית הרשי לי להביע את הזדהותי עם עוגמת הנפש והאכזבה שלך, ליבי איתך.
ממליצה בחום לשקול פניה להליך משפטי מאחר ולפי דבריך יש לך עילת תביעה.
מקובל טרם פניה להליך משפטי ליתן הזדמנות לחברה להסדיר העניין בדרכי נועם מחוץ לכותלי ביהמ"ש ולכן יש לפנות אליה בכתב ולהעלות את טענותיך, לפרט את הנזק ולתאר את עוגמת הנפש. במכתב יש לציין מה את רוצה בתמורה לרשלנותם וחוסר מקצועיותם.
באם לא תגיעו להסכמות ו/או לא תזכו לתגובה פתוחה הדרך בפניך לביהמ,ש אך יש לזכור שנטל ההוכחה מוטלת עליך להוכיח את תביעתך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר