אני רוצה לספר לכם סיפור שקרה לי ובעיקבותיו אני רוצה לתבוע אך אני חוששת שמא הקייס שלי הוא לא מספיק חזק
לפני כחצי שנה בערך קניתי גורה מזן לברדור
המוכר אמר וחזר מספר פעמים שהגורה היא גיזעית
והיא אכן נראתה כך כשהייתה גורה
האמא הייתה אצלו והאבא מהדרום הוא טען
ולא ביקשתי לראות תעודות מכוון שהכרתיאת האדם וסמכתי עליו, אדם דתי בעל כיפה שחורה
בערך חודש לאחר שלקחתי אותה ושילמתי עליה 1000 ש"ח ביקשתי פרטים של ההורים כדי שאוכל להוציא לכלבה שלי תעודת גיזעיות
ובכל פעם קיבלתי תשובה מתחמקת אחרת
ואז לפני 3 חודשיים התחלתי לחשוד שהיא כלל לא גיזעית ושרומתי!
לפני 3 חודשים רציתי לזווג אותה עם לברדור יפיפה והבעלים ניסה לשבת איתי ולהסביר לי שאין מצב שהכלבה הזו גיזעית ושנפלתי תמימה
עכשיו יש לי גורה בת חודשיים מעורבת שאף אדם לא יקח בחינם שלא נדבר על תשלום וכלבה מעורבת כמעט בת שנה, שחוץ מהצבע היא כלל לא נראית לברדודרית
ולצערי אני צריכה לגדל כלב שכלל לא רציתי אילו הייתי יודעת את הפרטים הללו
וכלב יכול לחיות גם 15 שנה!
האם כדאי לי לתבוע?
האם יש לי קייס מספיק טוב?
או שמה אני אצע עוד בנזקים של עלויות משפט וכו'...?
נ.ב
אני חושבת שאני יודעת מי האבא של הכלבה שלקחתי
אחד הכלבים שהיו אצלו בחצר, מעיין זאב מעורב שיש לי גם תמונות שלו עם כנראה אחד הגורים הנוספים.
תמונות אלו הגיעו אליי דרך הסלולרי של המוכר
כמובן שאם הייתי רואה את הגורים הנוספים אז הייתי מבינה עיניין והייתי הולכת ללא שום כלב ביד
לילה טוב,
צר לי על אכזבתך. אני מאחלת לך השלמה עם המצב וגידול מהנה ומספק של הכלבה.
לגופו של עניין, ניכר שבמועד הרכישה ואף לאחריו הוטעית והוצג בפניך מצג שווא שבעקבותיו ביצעת את הרכישה.
ממליצה בשלב הראשון לפנות בכתב אל החנות ולהעלות את טענותיך. דרשי פיצוי.
באם פנייתך לא תענה ממליצה לשקול פניה להליך משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם אני צריכה ליווי של עו"ד בתביעה כזו?
בשלב זה כאמור פני אליהם בכתב. אם דרישתך לא תענה ו/או לא תקבלי מענה מספק לטעמך ניתן לפנות לעו"ד לקבל סיוע משפטי בהכנת תביעה כנגדם בבימ"ש לתביעות קטנות.
למען הסר ספק, מומלץ אך לא חובה, לפנות לעו"ד לקבלת סיוע ו/או ייצוג משפטי בניסוח הפניה לחנות.
כך או אחרת, בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר