שלום,
יש לי בעיה אני קניתי דירה בבניין משותף בקומה שלישית אחרונה בסיום השיפוץ של הדירה היגיע אליי השכן בקומה הראשונה וטען שבעיכבות השיפוץ ניכנס לצינור של הביוף מלט ודבק של הקרמיקה וביגלל זה יש לו סתימה ולא עוברים לו המים הזמנתי בעל מקצוע שפתח לו את הסתימה ואמר שהסתימה היא מי קצת ליכלוך מגבונים וזה לא קשור אליי ושלא היה שם לא מלט ולא דבר ביקשתי מהדייר שהישלם את התשלום לבעל מקצוע ביגלל שאני לא אשמה והוא סירב , ובסוף ביגלל שאני הזמנתי את העבודה והתחייבתי לבעל המקצוע בסוף שילמתי אני וקיבלתי חשבונית שרשום שם בברור שזה לא ביגללי,והוא לא רוצה להחזיר לי את הכסף ! תעזרו לי בבקשה מה עושים?
לילה טוב,
לא נעים. מצד אחד הצדק איתך מאידך מדובר בשכן שלך...
באם הוא מתנגד להשתתף בעלות התיקון ממליצה לפנות אליו בכתב, להעלות את הטענות והעובדות, לצרף את חוו"ד של המומחה ולדרוש את השתתפותו לפחות במחצית וזאת לצורכי פשרה ומשיקולי צדק והוגנות.
באם יעמוד בסירובו ניתן לשקול הגשת תביעה קטנה כנגדו.
יש לזכור שעסקינן בשכן עימו את תמשיכי להתגורר ולראות מדי יום...לעיתים חכם לבחור בהבלגה וויתור לשמירה על איכות חיים שקטה וטובה עם הסביבה....
זו רק דעתי האישית...
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר