יש לי חוב בחברת נטוויז'ן של 4 חודשים.
החברה לא פנתה אלי ולא עדכנה אותי פעם אחת שיש בעיה בחיובים.
אתמול התקשרתי לחברה כדי לברר על שדרוג והם אמרו לי שאני חסומה, שיש בעייה שעברה לעורכי דין וכי הם לא יכולים לתת לי שום פרטים, מסרו לי טלפון וזהו.
המוזר הוא שהאינטרנט שלי המשיך לעבוד למרות שהם אמרו שחסמו אותי...
היום שוחחתי עם העורכי דין שלהם. שם נאמר לי שיש לי חוב של 4 חודשים כשהחוב מסתכם בסך של 284 ש"ח אך יש את ההוצאות של העורכי דין ולכן החוב בעצם מסתכם בסך של 534 ש"ח.
כששאלתי אותה איך זה שלא יצרו איתי קשר, היא אמרה שנשלחו לי 3 מכתבים (לכתובת ישנה שאני לא גרה שם כבר כמעט שנה...)
כאשר אמרתי לה שאני מוכנה לשלם את החוב שלי, אך להכפיל לי את החוב כשלא יצרו איתי קשר בעניין אני לא מוכנה לשלם, היא אמרה שאין בעיה, ואם אני רוצה להמשיך לסחוב את החוב ולהגיע לבית משפט אין עם זה שום בעיה.
האם ניתן לעשות משהו בנידון? כך שאוכל לשלם את החוב שלי מבלי להכפיל אותו?
(הגיוני לי שאולי תהיה עמלה מסויימת - למרות שלא עדכנו אותי בשום בעיה..., איך לא כמעט הכפלה של החוב...)
אודה לעזרתכם ותשובתכם בענייין בהקדם האפשרי,
תודה מראש
שלום רב,
ממליצה לפנות בכתב אל משרד עו"ד ולהעלות את טענותיך בדבר אופן גביית החוב ואי ידיעתך בדבר קיומו. הדגישי את העובדה שלא היתה לך שום בעיה עם הגלישה ומאחר ולא היית מודעת לבעיות שהתעוררו בתשלום החודשי לא יכולת לנחש שיש בעיה. שכן אם היית יודעת היית פועלת להסדירה.
הדגישי במכתבך את אחריות החברה לכשלונה בהבאת עצם קיומו של החוב לידיעתך ולפיכך את רואה עצמך פטורה מתשלום אחר פרט לקרן.
צרפי שיק בגובה הקרן למכתבך זה.
מקווה שבכך העניין יסתיים בדרכי נועם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר