שלום,
אני גרה בדירת גן וכבר בפעם השנייה אחד השכנים מנקה עם כלור את חדר הכביסה ודואג לנקות על הכביסה שלי ולהרוס את הבגדים עם כתמי כלור.
יש לציין שזו הפעם השנייה בפעמים אחרות לכלוך של שטיפה נפל על הכביסה שלי... לא פעם ולא פעמים ציינתי ואמרתי לשכנים שבמידה ורוצים לנקות להודיע לנו... לשים פתק... משהו בכדי שנוכל להוריד את הכביסה.. כששאלנו ועלינו קומה קומה לראות מי זה מתוך 5 שכנים אף אחד לא הודה בזה... מה אפשר לעשות...??? אנחנו כבר נואשים....
תודה מראש,
ענבל.
שבוע טוב,
מעצבן הסיפור שלך. מאד.
ממליצה לכתוב מכתב ולתלות אותו על גבי לוח המודעות בבניין. במכתב תצייני שפעמיים נגרמון לבגדייך נזקים לאור העובדה שמי שטיפה הגיעו אליהם.
צייני את העובדה שפנית לברר מי האחראי לכך אך בקשתך זו נפלה על אוזנים ערלות.
צייני את גובה הנזק שנגרם לבגדייך ואת עוגמת הנפש שלך.
דרשי שמעתה ואילך הינך מבקשת לקבל התראה טרם שטיפת הבית וזאת כדי להימנע מנזקים נוספים.
צייני שיש באפשרותך לדעת מי האחראי לנזק אך מטעמים של רצון טוב ויחסי שכנות בשלב זה את נמנעת מלפנות אליו ולדרוש שיפוי בגין נזקיך.
סיימי שאת מקווה לסיים העניין בדרכי נועם ומחוץ לכותלי ביהמ"ש.
לחילופין ו/או בנוסף דרשי אסיפת דיירים והביעי את שהצעתי לך לכתוב בע"פ. נסי להגיע להסדר שיהיה מוסכם על כל הדיירים בדבר לוחות זמנים של שטיפה וכביסה.
מאחלת לך הצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שבוע טוב גם לך, קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המהירה מאוד.
דבר זה כבר בוצע ונעשה בעבר... אין דרך אחרת לפתור נגרם לי נזק רב לבגדים יקרי ערך.
אין אפשרות לפנות לוועד ולנסות משהו דרכם?
ושוב תודה,
ענבל.
שוב שלום,
ברור שיש אפשרות לפנות לוועד. כך גם הצעתי בתשובתי הראשונה.
תבקשי לכנס את הוועד לפגישה, תעלי את הבעיה, הציעי הצעה לפתרון והגיעו יחדיו להסכמה כיצד ליישמו הלכה למעשה.
אולי תגבשו החלטה לבנות גגון ?
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שוב שלום גם לך,
כבר עשינו ישיבת וועד אך זה לא עזר כולם צדיקים גמורים... יש 5 דייקים בטור זה של הכביסה....
אני מנעדיפה גגון זה בטוח יפתור את הבעיה... אך אין לי אפשרות כלכלית כרגע... אני מובטלת לצערי...
שוב תודה.
אכן ניכר שאת בבעייה. אם אין שיתוף פעולה של השכנים ויש התנערות מוחלטת מאחריות אני ממליצה לנסות לתלות את הכביסה במקום אחר, אולי בבית על גבי מתקן נייד ומתקפל.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שבוע טוב גם לך, קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המהירה מאוד.
דבר זה כבר בוצע ונעשה בעבר... אין דרך אחרת לפתור נגרם לי נזק רב לבגדים יקרי ערך.
אין אפשרות לפנות לוועד ולנסות משהו דרכם?
ושוב תודה,
ענבל.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר