שלום רב,
הגיע אלי בדואר אתמול התראה טרם נקיטת הליכים ממשרד עו"ד של חברת יורקום. מבירור מולם מדובר על חוב משנת 2006. רכשדתי דרך חברת בזק (חנות בזקסטור) מכישר טלפון של חברת יורוקום והתחייבתי לשלם דרך הוראת הקבע של חשבון הטלפון שלי. לפי שיחה עם משרד עו"הד כנראה שהייתה בעיה כלשהי בין בזק ליורוקום ובזק הפסיקו לשלם את התשלומים שנותרו ולפי משרד עו"ד נאמר לי כי בחשבון הבזק בתקופה זו נכתב כי עלי לפנות ליורוקום לגמר חשבון. אני מעולם לא זוכרת שראיתי הודעה שכזו בחשבון הבזק ומפאת כך שאני משלמת בהוראת קבע אני מודה שלא תמיד בודקת את החשבונות. מעולם לא קיבלתי מכתב/הודעה רשמית בנושא לא מבזק ולא מיורוקום ופתאום אני מקבלת מכתב ממשרד עו"ד לשלם סכום של 838 ש"ח (כאשר הסכום המקורי לפי המכתב היה 139 ש"ח). מה עלי לשעות? לתשובתך אודה. יום נעים.
רויטל שלום.
מאחר וחברת יורוקום העבירה את העניין לעורכי הדין שלה, אזי עליך להתנהל מולם. אני ממליץ כי תכיני מכתב מפורט, המיועד למשרד עוה"ד, עם כל טענותיך כפי שפירטת כאן. גבי את טענותיך בהוכחות כתובות - אסמכתאות כדוגמת התחייבותך לשלם המכשיר דרך הוראת הקבע של חשבונך.
הוסיפי והדגישי כי אינך זוכרת כל התראה מטעם בזק או יורוקום באשר לכך, ומאחר ומשרד עוה"ד טען בפנייך כי" בחשבון הבזק נכתב כי עליך לפנות ליורוקום להמשך התשלום" בקשי אסמכתא מהמשרד על כך.
בנוסף, העלי תהייה מדוע לא יידעו אותך בנוגע לדרישת התשלום באופן ברור. מה גם שמשרד עוה"ד טען בפנייך כי הבעיה הייתה בין בזק ליורוקום, ולפיכך מדוע מכתב זה לא הופנה לבזק?.
שימי לב לזמן התגובה שניתן לך על ידי משרד עוה"ד.
מקווה שעצות אלו יהיו לך לעזר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על העצה והתגובה המהירה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר