לפני שנה וחצי ראיתי בחשבוניות של הפלפון שחברת גובעת ממני על גלישה באינטרנט למרות שלא נעשה שימוש בפעם שניה אמרתי להם לנתק את האפשרות לגלוש,והם ניתקו אותי מהגלישה. לאחר 3 חודשים אמא שלי יצאה לחול עם הפלפון יום לפני ובאותו היום בררתי את המחירים וודעתי לגבי הגלישה (הנציגות אמרו לי שאם בטלתי את הגלישה אז גם לחול זה מבוטל.ראיתי בחשבונית שיש גלישה על סה"כ 3000,בקשתי שישלחו לי פרות על הגלישה, להפתעתי גיליתי שתוך 24 שעות כל שעה עגולה בוצה אותו חיוב. פניתי לחברה ואמרתי להם שאני מנותק מהשרוט ושהנציגות אמרו לי את אותו הדבר ,בקשתי לשלם את השיחות ושיבטלו לי את החיוב. הם הורידו אותו לחצי ואמרו לי שאני חייב לשלם.לאחר תקופה של חודשיים הם ניתקו אותי, אני פניתי אלהם אם מכתב מעו"ד לגבי ביטול חוב של האינטרנט והחזרת הקו כי אני עדיין ממשיך לשלם את ההתחייבות שלי .הם חיברו אותי לשבועיים וניתקו אותי עוד הפעם ,לאור הניתוק הייתי בבעיה שחברת פלפון יצרה לי(שעדיין זה גורם לי בעיות גדולות)התחברתי לחברה אחרת ולא ניתקתי את חברת פלפון, לאחר חודשיים ללא ידעתי חברת פלפון גבעו ממני דרך אשראי 5500 ש"ח ,פניתי לחברה והודתי להם שהם גבו ממני ונתתי להם שבוע לסדר את הבעיה חברת פלפון אמרו לי שהם יסדרו את זה,המתנתי לרגע אחרון ראיתי שזה לא מתבצעה ביטלתי את ההורעת קבעה דרך אשראי (למזלי) כי החיוב עבר גם בבנק וזוקתי על ידי חברת אשראי. שלחתי לחברת פלפון מכתב מ עו"ד שלאו הנסיבות יבטלו את ההתחייבות ויזקו אותי . עכשיו חברת פלפון רוצה שאני ישלם להם 10371 ש"ח על ניתוק הוצאות גביא בס"כ 998 ש"ח ,שאלתי היא מה אני יכול לעשות בנידון ,והאם כדי לי להגיש ראשון על התביעה ,ולבקש על הוצאות והוגמת נפש שעדיין ניגררות איתי וימשיכו עד לפחות חצי שנה?
תודה רבה!
דוד שלום,
החלטתה של חברת פלאפון לחייב אותך לשלם את חציו של סכום הגלישה בגובה 3000 ₪ וזאת למרות שנותקת, לבקשתך מהשירות ולמרות שוידאת כי זהו המצב ביום טיסתה של אמך לחו"ל אינה במקומה.
להבנתי חברת פלאפון ניתקה אותך מהשירות עקב כך שלא שילמת את סכום ה- 1500 ₪ אשר הינו חציו של סכום ה 3000 ₪ שנתבקשת לשלם עבור שירות הגלישה.
במידה ואכן הצהרת בפני חברת פלאפון כי הינך מעוניין לנתק את שירות הגלישה וחברת פלאפון פעלה בניגוד להצהרתך, העובדה שנותקת מהשירות וכעת הינך מחוייב בתשלום דמי יציאה-ניתוק + הוצאות גביה בעייתית ומחייבת פעולה.
לאור הנתונים שהעלאת נראה כי ביכולתך להגיש תביעה עבור הכספים שהפסדת וזאת בכפוף להיוועצות עם עו"ד אשר יבחן לעומק את נסיבות המקרה וימליץ גם הוא על כך.
מקווה שתשובתי היתה לך לעזר
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר