3 הוראות קבע של פלאפון חזרו לי בתקופה האחרונה הפלאפון נותק לשיחות יוצאות והחוב עמד על 1322 ש"ח. בשיחה היום עם נציגת שירות הוסבר לי שבסוף החודש העניין יועבר לטיפול משפטי ושאני צריכה לשנות את אמצעי התשלום הסברתי לנציגה שאין לי אמצעי תשלום אחר ואם היא יכולה להקדים את התאריך כך שהבנק יכבד את החיוב.הנציגה סירבה וניתקנו את השיחה שאמרתי לה שאני אחזור אליהם.צלצלתי אחרי שעה נציגה אחרת של פלאפון אמרה לי בואי נפתור את הבעיה תעלי לשלם בדואר את החוב אני אהפוך לך את הקו לאיזי (טוקמן) ושאלתי אותה האם יהיה חיוב נוסף היא אמרה לי "לא" תשלמי והקו יהפוך לטוקמן. שילמתי את החוב באותו יום וביטלתי את ההוראת קבע שצלצלתי לבדוק האם הם קיבלו את הפקס של הוכחת התשלום היא אמרה שהנציגה הקודמת הטעתה אותי שאני לא יכולה לעבור לטוקמן מאחר שיש לי התחייבות לפלאפון ואם אני רוצה לעבור לטוקמן אני צריכה לשלם 3000 ש"ח מה עושים במקרה כזה?
נציגת שירות חזרה אליי היא מסרה שנציגת שירות קודמת טעתה ועכשיו אם אני רוצה מסלול איזי אני צריכה לשלם 7000 ש"ח ואם אני לא אעדכן אמצעי תשלום אחר העניין יעבור לטיפול משפטי למרות שהיום שילמתי את 1322 ש" מה עושים? אני מרגישה קטנה מול חברה ענקית כמו פלאפון מה עושים?
שלום אלה,
לאור הטענות שהעלאת, אני ממליץ שתצרי קשר עם חברת פלאפון והעלי תהייה מדוע, על אף העובדה ששילמת את חובך, קיים איום מטעם החברה בהעברה לטיפול משפטי. במידה ותשובת הנציגים לא תמצא חן בעיניך, ביכולתך לשלוח מכתב לאגף פניות הציבור בחברת פלאפון ובו לציין, בין השאר, כי הסתמכת על נציגת שירות אשר הטעתה אותך ,הן בנוגע לשינוי המסלול והן בנוגע לעובדה ששילמת את חובך ולא קיימים עוד חובות אשר עלולים ליצור פנייה משפטית מטעם חברת פלאפון. גבי את הכתוב באסמכתאות אם קיימות בידיך כאלו. במידה וגם מכתב זה לא יעזור, היוועצי עם עו"ד בכדי שיבחן לעומק את האופציות הקיימות בעניין זה.
מקווה שתשובתי הייתה לך לעזר
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר