שלום רב.
האיתי מחובר עם חברת הוט(אינטרנט) בבנדל 012, באוג' 09 בקשתי מהוט לנתק אותי, והם ניתקו אותי.חברת חוט הייתה חייבת לי 30 ש"ח מתחילת אותה השנה,הם ביקשו לבו לקחת את המודם שלהם ואני אמרתי להם שהם לא יקבלו אותו עד שלא יחזירו לי את מה שהם חייבים לי,לאחר חודש הגיע לי צ'ק על החוב.לאחר הניתוק התחברתי לבזק ,בפברואר חברת חוט יצרה איתי קשר ואמרה לי שיש לי חוב מחודש ינואר של 180 ש"ח ושאני ישלח אלהם את המודם, אני אמרתי להם שאני מנותק מהם מאוג' ושיבואו לקחת את המודם.לפני שבוע קיבלתי טל' מעו"ד של הוט שאמר שאני חייב להם 405 ואני חייב לשלם או שהם פונים להוצאה לפועל ,אני אמרתי לה שאני לא יודע אל מה מדובר ושתשלח לי מכתב שבו מפורט על מה,העו"ד התחילה לצעוק אלי ואמרה לי שהיא שלחה לי את המכבת.קיבלתי את המכתב כמה ימים אחרי שבו רשום שאני חייב תוך 14 ימים לשלם או שהם פונים להוצאה לפועל,אני יודע שאני לא חייב להם ואני יודע שזה נסיון של חברת הוט להוציא ממני עוד כסף למרות שלא האיתי מחובר אלהם,מה אני צריך לעשות במקרה הזה?
תודה רבה.
לילה טוב,
אם עו"ד הזדהתה בפניך ממליצה לפנות אליה בכתב ולדחות את דרישתה. להכחיש שהינך חב בחוב כספי כנגד מרשתה. תתאר את התשלשלות העניינים כפי שתארת כאן בפנייתך.
אם לא החלפת כתובת מאז הודעת הניתוק ואכן לא קיבלת מכתב התראה, אם וכאשר תוגש נגדך חלילה תביעה תוכל להכחיש שאזהרה כזו הומצאה אליך.
הפנה העתק מתגובתך למועצה הישראלית לצרכנות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר