שלום אני פונה אליכם בבקשה ליעץ לי אני מנויה של חברת פלאפון המון שנים היום הגעתי למצב שחזרו לי כמה הוראות קבע ואנני עומדת יותר בתשלומי הענק שמחייבים אותי לשלם כל חודש (המסלולים הם בהתחייבות והם לא היו מוכנים לנתק לי את השיחות בטענה שאני מחויבת למסלול הללו אני נמצאת בחוב עכשיו של 3700 ש"ח אין לי איך לשלם וגם אם אני אשלם זה רק ידחה את הבעיה כי הרי ימשיך לרדת לי כל חודש סכומים של 700 ו1000 וגם הם יחזרו הם לא מוכנים לחייב אותי אך ורק על המכשירים (שאחד מהם בכלל נגנב והם עדיין מחייבים אותי על תשלום מסלול של 300 ש"ח )אני חושבת שעדיף שאני יגיע להסדר בהוצאה לפועל או בבית משפט האם כדי ?מה לעשות אני פשוט לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו יותר אין לי
שלום תמר,
צר לי מאוד על מצבך.
אני מציע כי תשלחי מכתב לחברת פלאפון בו תפרטי את הדרכים, אשר במידה ויחולו, תוכלי לעמוד בחובותיך כלפי החברה. הציעי הסדר שתוכלי לעמוד בו מבחינה כלכלית מחד ושיאושר על ידי חברת פלאפון מאידך.
במידה וחברת פלאפון תסרב להצעתך, ביכולתך לפנות אל מרכזי הסיוע המשפטי בעיר מגוריך בכדי לבחון את זכויותיך והכדאיות שבפתיחת תיקי הוצאה לפועל. לצערי יתכן ובמידה וחברת פלאפון אכן מסרבת לקבל את הצעתך, תאלצי לשקול פעולה שכזו.
מקווה שהמקרה יסתיים במהרה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר