שלום,
אני וחברתי הזמנו מלון באילת דרך חברת Hotel4u באינטרנט, היום חזר אלי נציג של החברה לגביית פרטי האשראי והודיע לי שקבלה ואסמכתא יישלחו לי בדואר האלקטרוני עוד היום. יש לציין שההזמנה בוצעה מהיום 15/7/10 ,למחר 16-18/7. בעקבות עומס עבודה ולימודים של חברתי החלטנו שלא נוכל לנסוע והתקשרתי כדי לבטל את העסקה. הנציג של החברה אמר שבגלל שזה יום לפני ההזמנה (כמובן כי היום הזמנתי) יש דמי ביטול בסך מחיר מלא (855 ש"ח).
פרט חשוב שעליי להוסיף הוא שבאתר החברה בתנאי השימוש רשום במפורש שעל ביטול עסקה בטווח שבין 4 ימים עד למועד ההזמנה יחולו דמי ביטול בסך של50% מערך ההזמנה המקורית.
לאחר שהתעצבנתי על דמי הביטול, הנציג אמר שעכשיו על הפרנציפ הוא לא מבטל וניתק את השיחה.
מה אני יכול לעשות?, ההזמנה היא למחר.
שכחתי לציין, עד עכשיו לא קיבלתי שום קבלה ושום אסמכתא למייל
לילה טוב,
יש בעיה בעובדה שהסופ"ש שהזמנת הוא כ 24 ולכן לדעתי הנציג דרש דמי ביטול בגובה המחיר המלא.
ממליצה בחום לפנות בכתב אל החברה ולתאר את הנסיבות של הביטול ולאמור בתנאי ההתקשרות האמורים באתר שלהם.
למען הסר ספק עליי לציין שתשובתי ניתנת כעצה ואינה מהווה יעוץ משפטי ממצה שבחן את תנאי ההתקשרות המדוברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר