שלום רב,
יש לי בעיה עם הוט. אני איתם כבר 6 שנים, היום אני עוזבת דירה והייתי צריכה להתקשר אליהם לבטל את המנוי. הם אמרו לי שיש לי התחייבות ואני צריכה לשלם 750 שח, כיוון שלפני שנתיים כשרציתי לעזוב אותם הם נתנו לי מבצע והצליחו להשאיר אותי. העניין הוא שהם לא אמרו לי בזמנו שיש התחייבות במתן המבצע. ועכשיו אחרי 6 שנים הם טוענים שאני עדיין בהתחייבות ורוצים כסף, או שאני אעביר למישהו אחר את המנוי. אין לי למי להעביר את המנוי כיוון שהדירה שאני עוזבת נשארת ריקה לבנתיים. מה עושים? הם לא מוכנים לבטל לי את ההתחייבות גם לאחר שאני אומרת להם שלא נאמר לי על התחייבות ולא חתמתי עם שום דבר. להתחייבות דרך אגב נשאר רק חודשיים מהרגע שאני עוזבת את הדירה. ממש אבסורד....
תודה!
תודה!
שלום תימור
בהחלט מתסכל
אני ממליץ שתשלחי לחברת הוט מכתב באופן מיידי ובו כתבי שמאחר ולא נאמר לך במעמד החתימה כי קיימת התחייבות, ברצונך להתנתק באופן מיידי ללא תשלום נוסף.במידה ואכן לא חתמת על התחייבות, צייני זאת במכתבך.
ביכולתך להוסיף כי תפני אל המועצה הישראלית לצרכנות במידה ודרישותיך לא תעננה.
כמו כן, ביכולתך להודיע לנציגי חברת הוט כי הינך מעוניינת להעביר את המנוי לדירתך החדשה לשארית זמן ההתחייבות. דהיינו לחודשיים. עליהם להסכים לכך.
בחרי בין שתי האופציות לעיל באופציה המועדפת עליך.
מעבר דירה מוצלח!
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר