שלום,
מה עושים כאשר הטלפון נלחץ בטעות (כנראה) והוצאתי שיחה כשאני בחו"ל ?
אני לקוחה של אורנג' והייתי בחו"ל עם הסלולארי שלי. כהסתכלתי בפירוט השיחות שלי באינטרנט ראיתי שחייבו אותי על שיחה יוצאת של 5 דקות בחו"ל בסכום של 112 ש"ח. לא הכרתי את המספר ואחרי תחקיר קצר בגוגל עליתי ממש במקרה על המספר, זה היה המספר הראשון שלי בזיכרונות של הטלפון. ויכול להיות שבטעות נלחץ לי הטלפון כי המקשים לא היו נעולים. אבל מוזר לי שהשיחה היתה 5 דקות (!!!) מה גם שבפירוט שיחות הייתה לי שיחה נוספת אחרי 20 דקות הפעם של 4 דקות וחייבו אותי ב 90 שקלים.
מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? יש לי את הפירוט שיחות מהאינטרנט ושם הרי מופיעות השיחות, אבל ברור לי שזה היה בטעות. האם העובדה שכן הוצאתי שיחות אחרות באותה נסיעה לחו"ל שהשתמשתי בחיסכון עולמי של אורנג' יכול לשחק לטובתי? כלומר להראות להם, הנה הוצאתי שיחות בחו"ל לארץ אבל השתמשתי בחיסכון עולמי ומה שהם גבו ממני על השיחות היוצאות האלה זה בטעות....
האם יש סיכוי לקבל מהם החזר על השיחות האלה?
אשמח לעזרה,
תודה,
מיכל
שלום רב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולתאר את שתארת כאן בפנייתך ולהדגיש את העובדה כי עסקינן בטעות. מצד שני עליך לקחת אחריות על התוצאה שנגרמה אמנם שלא בכוונה ולא מרצון אך עקב טעות של אי נעילת המקשים. שורה תחתונה שתי שיחות יוצאות חוייגו ממכשירך.
נסי למצות עימם דין ודברים ולנסות לכל הפחות לצמצם את הסכום שהינך נדרשת לשלם.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר