לפני חודש קיבלתי בדואר הודעת קנס מעיריית ת"א על חניה.
בירור קצר העלה א. שכרתי את הרכב הנ"ל מחברת אוויס אך לא בתאריך המופיע בדו"ח.
ב. לא הייתי באותו איזור בת"א כך שזה ממש לא שייך אליי.
בשלב זה אני לא יודע שזה רכב של אוויס אבל זו הברירה היחידה שעלתה ואכן צדקתי,
התקשרתי אליהם והם בדקו לפי התאריך שמסרתי להם ובאמת זה לא אני.
הם פנו לעיירת ת"א והם תיקנו הטעות ושלחו לי אישור שמספר הדו"ח שונה לאדם אחר.
כיום לאחר חודש אני מקבל דואר נוסף על דו"ח חדש, כעת אין לי וודאות שזה רכב של אוויס אבל כנראה הבעיה חוזרת על עצמה עם רכב אחר (יתכן כי שכרתי כמה רכבים שם ) אבל עוד פעם זה עיריית ת"א ועוד פעם מקום שאין לי מושג איפה הוא.
אני שואל מה עליי לעשות?
להתקשר כדי שיתקנו הבעיה זה אני לא רוצה לעשות,
אני רוצה לתבוע אותם על טירטורים כל פעם לדואר ועם ההמתנות הארוכות כדי לקבל את הדואר הרשום שבעצם נפל עליי בטעות. זה לא נראה נורמלי שעוד פעם טועים בדו"ח חניה?
לילה טוב,
מסיפורך (המקומם) עולה שלא מדובר ברכב זהה בכל פעם אלא ברכב אחר ולכן לא ברור לי כיצד תוכל להלין על התנהגות העירייה/החברה להשכרת רכב בגין הטרטור.
ממליצה לפנות בכתב אל חברת ההשכרה ולציין שבכל דו"ח שמגיע והם מתכוונים להפנותו אליך שיבצעו בדיקה ויוודאו שאכן דרישתם זו מוצדקת.
מתוך היכרותי עם חברות השכרה סיכוייך שעניין זה יפסיק אינו גבוה ובכל פעם תאלץ לפנות בדרישה לבטל את העברת הקנס על שמך.
מאחלת לך שהתחזית שלהלן לא תתקיים בנסיבותיך והחברה תשכיל ותפנים דרישתך ולא תוטרד עוד.
אם העניין לא פוסק יש לשקול פניה לקבלת יעוץ משפטי לבחינת זכויותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ראשית כל, תודה על התשובה
שנית, כן אתמול קיבלתי עוד דו"ח על רכב שונה..
מה אעשה??? כל כמה ימים אצטרך ללכת ולהמתין בדואר חצי שעה עד לקבלת ה"דואר רשום" ואז נראה שזה דו"ח מטופש שלא שייך אליי....
זהו כבר הדו"ח השלישי, מי יודע אם הרביעי לא בדרך...
תודה רבה
שוב שלום,
אין מנוס עליך לשלוח מכתב אל חברת השכרת הרכב בדרישה לבדוק מי נהג ברכב בתקופה המצויינת בדו"ח ולחדול משליחתו אליך והעברתו אוטומטית ללא בדיקה על שמך.
אם פנייתך זו לא תענה לדעתי יש לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר