יש לי טלפון של חברת פלאפון שלא בשימוש כבר למעלה משנה ,לפני מס חודשים הסתיימה לי ההתחייבות ולפני כחודש התקשרתי לנתק את הקו ,בשבוע שעבר התברר לי כי עדיין יורד לי כסף מהכרטיס השראי כשהתקשרתי לברר הקלטתי את השיחה והנציגה אמרה שהיא לא רואה שום בקשת ניתוק הסברתי לה שביקשתי פעמים וכששאלתי מה עם הקו הוסבר לי שנפתחה בקשה ותוך 3 ימי עסקים הקו ינותק וביקשתי שתוציא את ההקלטה זה היה ביום חמישי היא אמרה לי שעד יום שני בערב היא חוזרת אליי את כל השיחה הזאת שנמשכה 53 ד'ק' הקלטתי והיום יום רביעי עדיין לא חזרו אלי חזרתי אליהם והנציגה אמרה לי שזה בטיפול ויחזרו אלי כשלא קיבלתי את דבריה ורציתי לדעת מה עם ההקלטה היא אמרה לי ששמעו את ההקלטה ויש שם בקשה לניתוק מצדי והבטבה מצד הנציגה ,ויחזרו אליי גם את השיחה הזאת הקלטתי אך איך אני מטפלת בזה עכשיו?
שלום אבישג
המלצתי הינה שתצרי קשר עם מחלקת שירות לקוחות של חברת פלאפון עוד השבוע.
צייני בפניהם כי מאחר וידוע הן לך והן לנציגי השירות כי קיימת הקלטה עם הבטחה כי תנותקי ביום רביעי ברצונך להתנתק מיידית ולא, תדרשי פיצוי כספי בעבור הסחבת והתשלום עבור הקו הפתוח.
כמו כן ביכולתך לדרוש פיצוי כלשהו בעבור ההבטחה מלפני כחודש שלא מומשה.
במידה ולא תנותקי ללא הסבר משכנע מטעמה של חברת פלאפון, ביכולתך לשקול פנייה לייעוץ משפטי, אולם ראשית בחני האם קיימת כדאיות כלכלית בפניה שכזו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר