הייתי מחוברת לHOT והכל היה בסדר. התקשרו אלי מYES והציעו לי עסקה מפתה: התשלום החודשי עבור טלפון+טלויזיה+אינטרנט יהיה זול יותר (מה שנקרא "טריפל"). הסוכן שהגיע אלי הבייתה הבטיח שלא תהיינה לי כלל הוצאות על התנתקות מHOT כי הוא ידאג להכל. הוא אמנם החתים אותי על טופס בו כתוב כי חברת YES תזכה אותי עד סכום של 1,000 ש"ח תמורת הקנס שHOT יגבו ממני אך "שכח" לציין שHOT גובים 1,650 ש"ח עבור ההתנתקות מהם. הוא גם לא הציע לי לברר את נתון זה אלא שכנע אותי במתק שפתיים שהסכום בטוח לא יעבור את 1,000 השקלים. הסוכן גם לא עידכן אותי שכל המעבר לYES יהיה כרוך בהחלפת התשתית, וכך קרה שכאשר באו מחברת בזק לחבר אותי לתשתית גבו ממני 100 ש"ח. בנוסף התברר שאין אפשרות לספק לי 4 מגה מהירות גלישה כי "התשתית לא מתאימה" וכך קרה שYES לא יכלו לספק לי את שירות הVOD שעליו התחייב אותו סוכן.
בנוסף - אותו סוכן שהתחייב "לטפל" בכל עניין ההעברה לחברת YES לא הודיע בכלל לחברת HOT שאני מנותקת מהם. כך יצא ששילמתי כפול גם לYES וגם לHOT.
שאלתי היא: כיצד אני יכולה לתבוע מחברת YES את ההפרש בין 1,000 בשקלים שהם מוכנים לזכות אותי ובין 1,650 השקלים שגובה ממני חברת HOT על ההתנתקות?
האם יש דרך לתבוע את אותו סוכן חלקלק ורמאי?
גם אם לא יצא לי מזה כלום ואת ההפרש אשלם (כי אין לי ברירה) אני רוצה להזהיר את כל האנשים באשר הם: אל תכניסו לביתכם שום סוכן של YES או HOT ואל תסכימו לעבור בין החברות. זה ממש מהפח אל הפחת וזה יעלה לכם הרבה יותר ממה שמבטיחים לכם.
מחכה לתשובות או לתגובות ואולי אולי אראה את כספי בחזרה.
שלום ורד
בהחלט בעיה שכיחה.
זכויותיך בנושא זה ברורות.
המלצתי הינה כי תכתבי מכתב מיידי לחברת יס, פרטי את השתלשלות העניינים וכתבי על הרשלנות/.ההטעיה מטעמו של הנציג שהבטיח הבטחות חסרות שחר. דרשי פיצוי גלובלי על הסכומים שהפסדת (תשלום מקביל להוט ויס, תשלום תשתית של בזק וכו')
במידה ותגובתה של חברת יס אינה לשביעות רצונך,ביכולתך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
שיהיה בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בעקבות הסיפור הנ"ל - חברת HOT חידשה עימי את העסקה לפני 7 חודשים. הם לא החתימו אותי על שום מסמך ולא הפנו אותי לשום תקנון. הכל נעשה בטלפון. עתה כאשר אני רוצה להתנתק הם מציגים בפני תקנון שבו כתוב בפירוש כמה יעלה לי להתנתק. האם זה חוקי והאם יש דרך להתחמק מתשלום הקנס?
שלום ורד
בהחלט בעיה שכיחה.
זכויותיך בנושא זה ברורות.
המלצתי הינה כי תכתבי מכתב מיידי לחברת יס, פרטי את השתלשלות העניינים וכתבי על הרשלנות/.ההטעיה מטעמו של הנציג שהבטיח הבטחות חסרות שחר. דרשי פיצוי גלובלי על הסכומים שהפסדת (תשלום מקביל להוט ויס, תשלום תשתית של בזק וכו')
במידה ותגובתה של חברת יס אינה לשביעות רצונך,ביכולתך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
שיהיה בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר