הסיפור הוא כזה לפני שנה וחצי רכשתי מכשיר מחברת אורנג' על סך 3384 ש"ח ב36 תשלומים בכרטיס אשראי.
אחרי החודש הראשון ראיתי שאין חיובים בכרטיס אשראי והתקשרתי לאורנג' אמרו לי שמבחינתם הכל משולם ושאין לי חוב ושאין לי מה לדאוג למרות שאמרתי להם שאין חיוב בכרטיס אשראי . כך כל חודש בחודשו הייתי מתקשר ואומר להם שאין חיובים בכרטיס ושוב אמרו לי שאין לי מה לדאוג מבחינתם מופיע שאני משלם.
לאחר חצי שנה מתקשרים אליי אומרים לי שהכרטיס שהבאתי יש איתו בעיה ושהייתה טעות בתוקף ומה שהם יעשו זה פשוט יתחילו את החיוב מעכשיו וה36 תשלומים יתחילו לי חצי שנה מאוחר יותר.
לאחר 10 חודשים שאני משלם כל חודש מהכרטיס אשראי ורואה שיש הורדות ושהכל בסדר אני רואה בחיוב של החשבון בנק של סבתא שלי חיוב על סך 3600 ש"ח (היא משלמת על הקו) למרות שאין קשר בינה לבין קניית המכשיר ששולם מכרטיס אשראי על שמי בכלל.
התקשרתי לברר למה הורידו כל כך הרבה הם אומרים לי כי הם לא רואים את החיובים של הכרטיס . דרשתי לעשות שיחת ועידה עם החברת אשראי ואכן אמרו לנציג אורנג' שהכל בסדר ושאני משלם כמו שצריך כבר 10 חודשים.
כמובן שדרשתי שיזכו אותי במיידית. אמרו לי אין בעיה אנחנו נבדוק את זה ונחזור אלייך. כמובן שלא חזרו אליי וכעבור יומיים אני מתקשר ודורש לדבר עם אחראי שאומר לי שאני צריך לחכות עד החיוב הבא כדי לראות שבכרטיס אשראי הכל בסדר כדיי לקבל את הזיכוי .
האם יש לי פה עילה לתביעה בגין עוגמת נפש?
שלום רב,
מציעה להתאזר בסבלנות (למרות שאני יכולה להבין שהיא אזלה...) עוד קצת ולקבל את תשובתם לאחר מועד החיוב הקרוב בכ.א.
בד בבד, יש להעלות על הכתב את השתלשלות העניינים ואת עוגמת הנפש ולציין את המועד הצפוי שקבעו לקבלת החזר כספך שאם לא כן תאלץ לפנות לערכאות שיפוטיות.
העתק ממכתבך העבר למועצה הישראלית לצרכנות ולמפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת. ציין זאת במכתבך.
מאחלת לך מכל הלב שהכל ישוב על מקומו בשלום.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר