היי,
הייתה לי בעבר ידידה שאני גרתי אצלה מספר שבועות, אני שכחתי אצלה ציוד יקר ערך שלי שכרגע היא לא מוכנה להחזיר לי . היא באה בטענה שבגלל שאני גרתי אצלה הציוד הופך להיות שלה אוטומטית. יש לי חשבוניות והוכחות שהציוד שלי, החבר שלה דיבר איתי לפני יותר משבוע והבטיח לי תוך כדי איומים גם שהוא יחזיר לי את הציוד.מה ניתן לעשות בנידון?
שלום עמית
לא ציינת מתי התגוררת אצל ידידתך לשעבר. במידה ומדובר בתקופת זמן סבירה(לדוגמא מספר שבועות), אזי בהחלט קיימות לך זכויות על חפציך וביכולתך לפנות לערכאות המשפטיות או לרשויות האכיפה.
במידה והתגוררת לפני חודשים/ שנים, אזי תעלה השאלה מדוע לא העלת נושא זה לפני כן או לחילופין העלת נושא זה וזכית לסירוב.בכל מקרה, גם בסיטואציה שכזו ביכולתך לפנות ליעוץ משפטי כדי להעריך את סיכוייך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אז ככה אני הייתי אצלה שלושה שבועות בערך. אני מעלה את הסוגיה עכשיו מאחר ואני ניסיתי לבקש את הציוד אך היא כל הזמן סירבה, ואז אמא שלה הבטיחה לי שהיא תדאג שהיא תחזיר לי את הציוד. מאחר ואני רואה שהיא לא רוצה להחזיר לי את הציוד אז אני נאלץ לנקוט בצעדיים משפטיים. מה גם שהחבר שלה נתן את המילה שלו שהוא ייחזיר לי את הציוד ויש לי הקלטה כולל חשבוניות , אני יצאתי מהבית שלה לפני 3 חודשים בערך. במשך כל הזמן הזה אני מתחנן אליה שתחזיר לי את הציוד
הבעיה היא שאני לא יודע מהיכן להתחיל
ערב טוב עמית
צר לי על השתלשלות העניינים האומללה.
המלצתי הינה כי תיצור קשר מיידי עם אמה או עם חברה ותודיע כי מאסת מתחנונים ולפיכך במידה ורכושך לא יוחזר עד לתאריך מסויים, תפנה מיידת לבית המשפט בכדי שיורה על החזרת הרכוש ששייך לך. במידה ורכושך אכן לא יוחזר, פנה אל בית המשפט-זכויותיך במקרה זה ברורות לאור הכתוב.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר