היי ,
הגיע אליי לביתי ביום ראשון נציג מחברת הוט. הציג את עצמו כנציג שבא לבדוק קצרים כביכול במערכת.
המערכת (טלויזיה+כבלים ) היו תקינים. הבהרתי לו שהכל תקין ואין צורך , אך הוא המשיך והתעקש ודפק שנית על הדלת.לאחר דין ודברים הבנתי שהוא סוכן פיראטים שבא לבדוק אם אני מחובר ומשלם.וכמובן שאני משלם והכל תקין , אף נתת לו מספר טלפון של הבית , בדק מול השירות בטלפון ועודכן על -ידם שהכל תקין , והנציג הלך לשלום.
היום הגיע שוב אותו נציג אם אותה טענה, הבהרתי לו שזה כבר גובל בהטרדה, המשיך לדפוק על הדלת,
לאחר שראה שאיני מגיב , פנה לארון השירות וניתק אותנו.
יש כאן התנהגות בריונית וחצופה מטעם הוט.
כמובן שאני מעוניין להגיש תביעה ,
איך היית ממליץ להמשיך מכאן ? ומה הסכום שעליי לתבוע מהם?
יש לציין שבשלב הראשון אישתי והילדה היו לבד בבית ולא הסכימו לפתוח עד שהגעתי לדירה.
תודה מראש
דויד
שלום דויד
המלצתי הינה כי תשלח מכתב למחלקת שירות הלקוחות של הוט- במכתב פרט על השתלשלות העניינים הבעייתית ביותר של נציגי הוט ודרוש פיצוי בעבור הניתוק ועוגמת הנפש שחוו בני משפחתך ואתה.
במידה ותגובתה של חברת הוט אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לעמוד על זכויותיך בבית המשפט לתביעות קטנות.
לאור הכתוב נראה כי ראוי לדרוש מאות שקלים בעבור המקרה. בחר סכום אשר לטעמך הוגן וריאלי.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
היי
ראשית תודה על התגובה.
לדעתי אפשר לוותר על החלק הראשון מול שירות הלקוחות. הרגשתי כבר בשיחת הטלפון שזה לא מרגש אותם כלל.
לגבי התביעה חשבתי על סכום של כ-5000 ש"ח ץ
האם לדעתך זה סכום ריאלי ,
תודה
דויד
שלום דויד.
לעניות דעתי רצוי בכל זאת לשלוח מכתב מסודר עם דרישותך להוט לפני פנייה להליכים משפטיים. מכתב שכזה יועיל במידה ובסופו של דבר אכן תפנה לבית המשפט.
בנוגע לסכום התביעה, לעניות דעתי המחיר שנקבת גבוה מדי. רצוי סכום פרופורציונלי שיהיה קל להוכיחו בהתאם לנזק שארע. לכן דעתי היא כי בחר סכום עד 2,500 ש"ח.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
חזרתי לארץ עם חברת התעופה הטורקית מציריך דרך איסטמבול לנתב"ג
קרטון אופניים וציוד שהיה חלק מהכבודה שהיה ברשותי ועליו שילמתי תוספת מחיר 70 אירו לא חזר לארץ
בחברת טורקיש אייר ליינס טוענים שלא מאתרים זאת ועלי להמתין עד 90 יום עד להחלטה שלהם שאיינם מוצאים זאת
כייצד עלי לנהוג בהסתמך לכך שאופניים אלה משמשים לפרנסתי אני מדריך אופניים לקבוצות
אשמח לקבל יעוץ ועזרה מישפטית בנושא
קובי 0522525451
תודה
שלום דויד,
אנו מתנצלים אם נפגעת מפעילות הנציג, זו בפירוש אינה דרך הפעולה שלנו, ואם אחד מנציגינו פעל כמתואר, נרצה לדעת על כך על מנת שמקרה כזה לא ישנה. נשמח אם תפנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון מספר פניה (79078656), פרטי המקרה, שם משתמש בפורום ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עימך קשר.
חשוב לציין כי החיבור הפיראטי הינו עבירה על החוק, חיבורים שאינם כשירים פוגעים ומסכנים את שאר דיירי הבתים השכנים ופוגעים באיכות השידור.
חברת HOT פועלת בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותה למיגור התופעה.
בברכה,
מחלקת פניות בציבור
hot.service@hot.net.il
מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר