שלום לפורום
בצר לי פונה אליכם. בתאריך 20 ביולי מסרתי חולצה שהתגלה בה חור לאחר לבישה בפעם השנייה, ניגשתי לסניף בקניון רוטשילד בראשון לציון, נאמר לי שהחולצה תשלח לחברה, קיבלתי טופס שתשובה תינתן בתוך 14 ימי עבודה. לאחר כ -10 ימים התקשרתי לחנות לבדוק אם יש תשובה עבורי, אני לא תושבת ראשון והייתי אמורה להיות בסביבה. נאמר לי שעדין אין תשובה ושיחזרו אלי משירות לקוחות. לאחר כיומיים נקלעתי לאזור נכנסתי לחנות, אחראית החנות אמרה לי שעדין אין תשובה לקחה הפרטים שלי והבטיחה להתקשר. אף אחד לא התקשר אלי. פניתי מיוזמתי לשרות הלקוחות, בשירות נאמר לי שקיבלתי סירוב להחלפה ונשלח לי מכתב הביתה, כעסתי מאוד לבשתי החולצה פעמיים לא רכשתי אותה בשוק, כמו כן עלי לציין שזאת תופעה די שכיחה במוצרים של זארה ומעולם לא החזרתי להם, הפעם חשבתי אחרת, אני לא בחורה צעירה, אזרחית ותיקה, נעלבתי מאוד מהיחס והתשובה של הגברת שענתה לי בשירות לקוחות. אמרתי לה שאין בכוונתי לעבור לסדר היום ואפרסם זאת. הגברת הציעה לי לכתוב מכתב ערעור.
כתבתי ושלחתי המכתב בתאריך 5 באוגוסט, שלחתי במייל קיבלתי אישור מסירה. עד היום לא הגיע המכתב של זארה בדואר עם הודעת הסירוב, כן לא קיבלתי תשובה למכתב הערעור שנשלח במייל, אני לא חושבת שמגיע לנו יחס כה מזלזל מחברה כזאת. אשמח לתגובתכם בברכה ציפי
שלום ציפי
אכן מקומם.
עולה מהכתוב כי נפגעת הן מאיכותה הירודה של החולצה והן מהיחס לו זכית.
המלצתי הינה לשלוח מכתב למנהל שירות הלקוחות ברשת, ולפרט את השתלשלות המקרה. בנוסף ,לדרוש פיצוי בגין איכותה הירודה של החולצה ועוגמת הנפש אותה חווית בשיחותיך עם נציגי הרשת.
בנוסף, ביכולתך להוסיף במכתבך כי לא זכית למענה באשר לערעורך . ולפיכך במידה ודרישותיך לא תעננה, תפני למועצה הישראלית לצרכנות וכן תשקלי להגיש תביעה בעניין.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר