אני לקוח עסקי של אורנג שלפני שנה וחודשיים חתם עמם חוזה התחייבות לשלוש שנים. הגיע אלי סוכן לבית ושיחתנו הוקלטה. בשיחה זו הבטיח שאוכל לעבור בין תוכניות ללא התחייבות מחודשת ושיש לי בנק דקות חינם לכל היעדים. בפועל התגלה לי שבנק הדקות חינם לא כולל שיחות למספרי כוכבית או 1700 וכו' וכן אם ארצה לעבור תוכנית אני מחוייב להתחייב לשלוש שנים מחדש ?
כמובן נאמר לי שדברי הסוכן אינם תופסים כי חתמתי על חוזה שמתיר להם לעשות כרצונם - האומנם ?
שלום אסף
לא ברור מהכתוב מה הכוונה במשפט "החוזה מתיר לחברת הסלולר לעשות כרצונה".
סוכן החברה מהווה חלק מחברת הסלולר ומשכך, חברת הסלולר אחראית על מעשיו. לאור הכתוב, העובדה שהסוכן הבטיח לך הבטחות שלא מומשו ובטח שדבריו הוקלטו על ידך, מקימה לך זכויות כלפי חברת הסלולר.
המלצתי כי תשלח מכתב לחברת הסלולר; במכתבך פרט על היותך לקוח עסקי וכן את השתלשלות המקרה, ביכולתך להוסיף כי דבריו של הסוכן מתועדים.
במידה ותגובתה של חברת הסלולר לא תהיה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות לייעוץ משפטי בכדי לבחון את האופציות המשפטיות העומדות בפניך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר