קניתי מיטה-בנפרד ומזרון-בנפרד (באותה חנות) ולאחר שזה הגיע שכבתי על המיטה ושמתי לב שזה קטן לי(140\190)
כנראה בחנות שכבתי על מזרון גדול יותר.
בעקרון על המזרון אין לי בעיה להחליף יש לי עליו 30 יום ניסיון.
אבל המיטה היא הבעיה.
המוכר אמר שהרכיבו לי את המיטה במיוחד לגודל ואין מה לעשות איתה.
מה עושים??? :(
מה המועצה לצרכנות אומרת בנידון בנוגע למיטה שהורכבה במיוחד?
אסף שלום
האם קיים תיעוד בכתב להזמנתך?
במידה וכן, אזי העובדה שקיבלת מיטה שלא תואמת להזמנתך מעניקה לך זכות להחלפתה.
המלצתי הינה כי תשלח מכתב לחנות ובו תפרט את השתלשלות המקרה ודרוש, בהתאם להזמנתך, מיטה כפי שהזמנת. ביכולתך להוסיף כי תפנה בנושא למועצה הישראלית לצרכנות.
אמירתו של המוכר כלל אינה רלוונטית!
במידה ותגובתה של החנות אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות לברור זכויותיך.
במידה ואין תיעוד להזמנתך, העובדה שהמוכר טען כי לא ניתן לעשות דבר מוכיחה כי המוכר אינו מתכחש לטעות, אלא טוען שהשינוי אינו אפשרי.
גם במקרה זה אמירתו של המוכר כלל אינה רלוונטית.
כתוב מכתב בדומה להמלצתי לעיל. גם במקרה שכזה ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות במידה ותשובתה של החנות אינה לשביעות רצונך.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המיטה והמזרן בגודל 190\140 כמו שהזמנתי פשוט ברוב טיפשותי כשקניתי מזרן לא בקשתי לראות את בגודל 140\190 והנחתי שזה יהיה בסדר כשזה הגיע הבנתי שזה קטן לי מידיי והטעות היא אצלי.
השאלה מה עושים?
איך הולכת מדיניות ההחזרות לגבי מיטה שהורכבה במיוחד לצורך המידה שבקשתי? כי הוא אומר שאת המיטה אי אפשר להחזיר כי היא הוכנה במפעל במיוחד לגודל שאני צריך
פשוט כשקניתי מיטה שכבתי על מזרן שהיה לי נוח ולא שאלתי את הגודל שלו אני משאר שהוא 160\2000 עכשיו אכלתי אותה ואינני יודע מה עושים ואני תקוע עם מזרן ומיטה שקטנים לי:(
התיעוד היחיד שכתוב זה שיש לי 30 לילות ניסיון על המיזרן.
ז"א שאותו אני כן יכול להחזיר.
על המיטה אין שום תיעוד מנהל החנות אמר שאותה אי אפשר להחזיר כי היא הורכבה במיוחד למידות שלי, מה המדיניות ההחזרה לגבי זה?
אסף שלום.
אל ייאוש!
עליך לברר מהי מדיניות ההחזרה הנהוגה בחנות. מדיניות זו יכולה לכלול החזרה/החלפה או הגבלת ההחזרה בנוגע למוצר שנקנה בחנות.
אם החנות אינה מציגה את מדיניות ההחזרה שלה כפי הנדרש, דהיינו ליד הקופה, נראה כי תהיה זכאי להחזר כספי/החלפת מיטה בהתאם לסיכום שיהיה בינכם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
הייתי בחנות והמנהל אמר לי שאין מה לעשות עם המיטה הוא יכול מקסימום לקחת אותה ולמכור אותה כמשומשת למרות שזה אצלי רק יום.
ויש להם שם הודעה עם פתק מדיניות החנות שאין החזרת רהיטים.
אז הפתרון שלי זה או למכור ביד 2 או לתת לו.
:(
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר