הזמנתי לביתי החדש(בבניה) לאחר ריצוף מערכת שואב אבק מרכזי לאחר שהסוכן מכירות היה אצלי בדירה וראה שאפשר להתקין דרך קונסטרוקציה של מערכת המיזוג אויר.
החלטנו להזמין את השואב הנחשק..
שילמתי ב 5 שיקים את כל העיסקה
הסוכן לא טרח לספר לי ובשום מקום בחוזה לא כתוב שהחברה מגיעה להתקין את הצנרת הם שוברים קירות
גבס וחיצוניים במסתור הכביסה ואינם מוכנים לתקן ולסגור את השברים שלהם .
על פי הגדרתם כמובן אחרי ההזמנה הם רק שוברים ומתקינים את הצינורות למערכת ואינם מוכנים לסגור את השברים שלהם כמו כל בעל מקצוע אחר...
גם לאחר שהתלוננתי למנכ"ל החברה מר עופר דרי קבלתי תשובה שהם "יכולים לעשות יותר נזק מתועלת במידה והם יסגרו את השברים שלהם בקירות" ולכן הם לא סוגרים .
אם אני רוצה לבטל את העיסקה אני צריכה לשלם להם % 20 מהעיסקה סדר גודל של 1200 שח וזה על חוסר שירות עיקוב המשך עבודות בקונסטרוקציה
אני מרגישה מרומה ומנוצלת לאחר ששלמתי את כל סכום העיסקה הם פשוט לא מאפשרים לנו לבטל את העיסקה ללא תשלום ואין אנו יכולים כרגע להזמין מערכת דומה מחברה מתחרה להם אשר עושה את העבודה כולל סגירת השברים ....
אנא יעצו לי איך אניי מקבלת את כל כספי בחזרה?
דניאלה שלום
בהחלט מתסכל.
העובדה שהחברה לא פירטה בחוזה בינכם כי הפעולה דורשת שבירת קירות אינה חוקית לכאורה.
המלצתי הינה כי תשלחי מכתב לחברה בו תפרטי את השתלשלות העניינים, פרטי כי הפעולה לא הוזכרה כלל בחוזה ומשכך מדובר בחוסר גילוי פרטים בחוזה. ביכולתך להוסיף כי תפני למועצה הישראלית לצרכנות במידה והחברה לא תענה לדרישותיך הלגיטימיות
במידה ותגובתה של החברה לא תהייה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות בעילת ביטול חוזה(כיוון שהפעולה לא הוזכרה בחוזה ואף לא הוזכרה על ידי הסוכן)
בנוסף, ביכולתך להזכיר את היותך צרכנית בהקשר לחוק הגנת הצרכן.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר