מה שהיה זה ככה אמא של חברה שלי הזמינה מלון לשני זוגות אני והבת שלה וההורים שלה שני חדרים אני שילמתי רק על עצמי וזה עלה 1500 שח ההורים שילו עם עצמם שזה 3000 ועל ביתם 1500 האמא סגרה הכל מול הסוכן ויום אח"כ שזה היה יום התשלום הגעתי איתה ושילמנו כל אחד עם האשראי שלו אני קיבלתי רק קבלה שיצאה מהמחשב ששילמתי 1500 שח לא רשום על מה לא שם של המלון קבלה נטו אם השם שלי באנגלית הסכום ועבור מי שזה הסוכנות זה היה ברבעי בערב והיום שבת אני רוצה לבטל זאת אומרת יום ראשון אני ילך ויבטל השאלה שלי במה אני אמור להתקל מצדם? מצד הסוכנות יחזירו תכסף? לא יחזירו? קנס? לא קנס? לי חוץ מהקבלה אין לי כלום שאר הפרטים נמצאים אצל האמא
ערב טוב,
מה המועד שבו תיכננתם לצאת למלון ? אם המועד הינו קרוב מאד עד מיידי קרוב לוודאי שתאלצי לשלם דמי ביטול.
מאחר והיום כבר יום ראשון בערב, אם הסתדרת תעדכני. אם טרם, עדכני גם כן ואשתדל ליתן לך מענה ממוקד יותר.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המועד הוא בעוד חודש
ולא עוד לא התקשרתי כדי לבטל
רציתי לקרוא את דגובתך בנושא
בתודה מראש
בוקר אור,
מאחר ועולה מפנייתך שהעסקה היתה עסקה רגילה ולא עסקת מכר מרחוק (עסקה טלפונית או דרך האינטרנט) ביטול העסקה יהא בכפוף לתנאי הביטול של החברה/מלון בו הזמנת/שילמת.
עליך להודיע על הביטול בכתב בפקס או בדואר אלקטרוני. יש להתקשר ולוודא שההודעה התקבלה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר