לפני כשנה רכשתי מכשיר GPS של חברת MIO. שיקול עיקרי בבחירת המכשיר היה יכולתו לקבל עדכוני לויין על עומסי תנועה (TMC). אריזת המכשיר הציגה את המכשיר כתומך ביכולת זו (תמונות עם הפונקציה מוארת).
כשפתחתי את המכשיר בביתי גיליתי כי פונקציה זו אינה זמינה בפני, בעוד היא מוצגת כזמינה בפרסומת בעיתון.
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של החברה המשווקת את המוצר בארץ. התשובה אותה קיבלתי היתה כי זוהי פונקציה עתידית שתעודכן בהמשך.
לאחרונה פניתי שוב לשירות הלקוחות ושם התחוור לי כי אמנם קיים עדכון תוכנה למכשיר שלי, אולם עלותו כ-150 שקלים.
כיוון שהתמונות על אריזת המכשיר אותו רכשתי והפרסומים בכלי התקשורת באותה העת הראו כאילו פוקנציה זו זמינה, למיטב הבנתי, עלות שדרוג התוכנה לא אמורה להיות מושתת עלי ועל המשווק להעניק לי שדרוג זה ללא תשלום.
מבקש חוות דעתכם. תודה.
לילה טוב,
מדבריך ניכר שהוטעית על ידי החברה ופרטי העסקה לא היו גלויים במלואם במעמד הרכישה.
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולתאר את ההטעיה לדרוש פיצוי ולכל הפחות שיספגו את העלות הנדרשת לקבלת הפונקציה.
שלח העתק למויצה הישראלית לצרכנות ולמפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת.
באם לא תצלח דרכך יש לשקול פניה להליך משפטי.
מקומם סיפורך. אל תוותר !
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר