באתי להתייעץ לפני המשך ההליך כנגד אורנ'ג.
לשם הקדמה יעצתם לי בתאריך 15/07 כנגד אורנ'ג
בקצרה: מאחר ואורנ'ג מבקשת כסף ממני וחברת האשראי אישרה לי ע"ג נייר ששילמתי, החלטתי ללכת למרכז שירות, אבל שם אמרו לי שהם כבר לא עונים על שאלות מסוג זה ורק דרך שירות לקוחות בטלפון, בקיצור אין עם מי לדבר.
זה לא עוזר כל יום משהו אחר אומרים לי וכל שבועיים אני מקבל מכתב התראה ומדיי פעם הסכומים משתנים,
כעת נודע לי תוך כדי שיחה שזה בטיפול ע"י משרד עו"ד.
פניתי אל משרד העו"ד וניסיתי לברר אבל אמרו לי לשלוח מכתב עם כל מה שיש לי לומר והם יבדקו( לדעתי אורנ'ג עושה הרבה בלבולים ואף אחד שם לא יודע מה שהוא רוצה מעצמו)
שאלתי: זה נכון לשלוח להם מכתב עם כל השתלשלות האירועים? אולי במצב זה אני צריך לקחת עו"ד כדי שהם לא יראו מה הם העובדות שלי ואיפה לדפוק אותי. אנא הושיעו אותי נמאססססססס לי.
לילה טוב,
ממליצה בחום לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים והסיוט שאתה מתאר בתקווה להביא לסיום את האפיזודה האומללה.
אם יש לך אפשרות לשאת בעלות עו"ד מומלץ בחום. ניכר שיש צורך בהתערבות מקצועית.
אם לא תצלח דרכך באין מנוס יש לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ראשית תודה על התשובה,
שנית, לשאת בעלות עו"ד אולי זה היה שווה לי אם הייתי יודע שאני יכול לקבל פיצוי שיממן לי גם טירחת עו"ד אבל אין לי מושג אם כדאי לכן שאלתי אותכם. לכתוב לשרות לקוחות זה רעיון ואני אעשה את זה למרות שאני חושב שאין הרבה סיכוי שזה יסתיים לצערי.
תודה רבה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר