השמטת פרטי מוצר , אבל יש קישור לאתר החברה בחו"ל , תקין?
לעו"ד עידית שלום,
תודה על התגובה לגבי המחשב שקניתי, בחנות שלא פורסמו כל הפרטים של הסוללה.
התשובה מאוד עזרה לי.
אבל עוד שאלה חשובה מאוד:
שהיא חלק מהשאלה המקורית:
האם קישור (לינק/LINKJ) לאתר החברה בחו"ל ובו פרטי המוצר כולל זמן סוללה, מספיקים ולא צריך להיות מפורט זמן הסוללה, (אלא רק מספר התאים)
או שלא מספיקים , וכן צריך להיות רשום בפירוש זמן הסוללה.
מכיון שהמוכר של המחשב כן כתב את הלינק לפרטים על המחשב ,
מצד שני מוצרים אחרים הוא כן פירט את זמני הסוללה , ונתן שם לינק
-----
2. דיברתי עם המוכר פעמיים, במשך השבועיים, הוא אמר שידבר עם הסוכן בקשר לפיצוי ./ החלפה, למוצר אחר
(אני כמובן צריך לראות איזה מוצר לא להפגע), אבל בינתיים לא חזר אלי, מתעלם ממני.
אני שוקל לפנות אלו במכתב רשום בימים הקרובים(אני לא רוצה ללחוץ עליו אלא לתת לו את הזמן אבל לא רוצה לאבד את זכותי כי מרגיש שלא התנהגו אלי בהגינות)
תודה דוד
לילה טוב דוד,
בהמשך לתשובתי אז, יתכן והלינק יהווה פטור מאחריות עבור המוכר מאחר ולכאורה הוא היה בסדר מאידך ניתן לטעון שהקישור לא היה ברור ו/או לא סיפק מידע מהותי מאד לצורך ביצוע הרכישה.
ממליצה לפנות בכתב בדואר רשום + אישור מסירה אל החנות ולהתריע שאם תוך X ימים לא תקבל תשובה תאלץ לנקוט בהליך משפטי למיצוי זכויותיך.
מקווה שבכך תצלח דרכך,
בהצלחה ! אשמח אם תעדכן בהתפתחויות.....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הבעיה או שהוא יצפצף עליהם?
אני אתקשר אליו מחר, להזדמנות אחרונה, ואם מחפף אותי, מכתב רשום + אישור מסירה לביטול העיסקה.
למרות שאני לוקח סיכון שבמשפט אפסיד, אבל זה מרגיז אותי.
מצד שני, יכול להיות שהמהלך הזה אני לא אקנה אצלו יותר..
הבעיה או שהוא יצפצף עליהם?
אני אתקשר אליו מחר, להזדמנות אחרונה, ואם מחפף אותי, מכתב רשום + אישור מסירה לביטול העיסקה.
למרות שאני לוקח סיכון שבמשפט אפסיד, אבל זה מרגיז אותי.
מצד שני, יכול להיות שהמהלך הזה אני לא אקנה אצלו יותר..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר