שלום,
באפריל 2008 מכשירו הסלולארי של בעלי התקלקל.ניגשתי למרכז שרות סלקום בר"ג לתקן את המכשיר.שם נאמר לי שהמכשיר ישן והם יחליפו לי למכשיר חדש יותר ללא עלות.החליפו לי את המכשיר לדגם טיפ טיפה יותר חדיש (אם כי עדיין מאוד מאוד ישן).לא חתמתי על כלום ולא נתנו לי כלום מסלקום(שום דף/חוזה).בפרוש זה לא היה שדרוג אלא "החלפה שרותית"של סלקום כיון שלא היו להם המכשירים האלה יותר.הטלפון משמש את בעלי כשעון מעורר בלבד.מאז ועד היום לעיתים נדירות נעשה שימוש במכשיר(אולי פעם אחת/פעמיים במהלך תקופה זו עד היום מאפריל 2008). החשבוניות אמורות להשלח אלינו במייל (לדעתי אנחנו ביקשנו את זה)אבל המייל שלנו נותק כי עברנו חברה.בקיצור השבוע אני מסתכלת בכ.א של בעלי ורואה שהוא מחוייב מסלקום ב 50 ש"ח כל חודש.לאחר ברור עם מחלקת השרות נאמר לי שזה 25 על אח' (מקובל עליי) ו 25 עבור חבילה של גלישה סלולארית .אני מחוייבת על הגלישה הסלולארית מאפריל 2008 מהיום שהחליפו לי את המכשיר בסלקום.מעולם לא בוצע בטלפון שימוש של גלישה סלולארית. כשביקשתי זיכוי,גם המנהל גם הנציג הסכימו לתת לי זיכוי של 3 חודשים.לטענתם הייתי אמורה להסתכל בחשבונית וזו אח' שלי שלא בדקתי את החשבוניות.לטענתן זה החוזה שלהם מולי ואם לא אמרתי כלום על החשבונית ז"א שאישרתי את החשבונית ואין מקום לזיכוי.אני לא מוכנה לוותר ורוצה זיכוי מלא על כל התקופה.מה עליי לעשות ?? תודה רבה
לילה טוב,
אין ספק שסיפורך מקומם.
לצערי לא אהיה אשת בשורות. מסכימה איתך שהחיוב עבור שירותי אינטרנט במשך תק' ארוכה מבלי שנעשה בכך שימושו/או שכלל לא התאימו למכשיר אכן מקומם מאידך מאחר וחלה עליך אחריות וחובה לבדוק את החשבון החודשי ולהתריע על טעויות בזמן אמת הצעת החברה סבירה, אם כי לא מספקת דיה.
על הצרכן מוטלת החובה לעדכן את החברה בשינוי בכתובת הדואר האלקטרוני בפרט שכתובת זו מהווה אמצעי תקשורת בין הצדדים.
ממליצה לפנות בחום אל שירות הלקוחות ולתאר את שתארת כאן בפנייתך. יש להדגיש שהמכשיר במשך תק' ארוכה לא היה בשימוש, שלא ביקשתם שירותי אינטרנט לאור פשטות המכשיר ואי התאמתו לשירות שכזה. דרשי פיצוי ו/או החזר גבוה יותר משלושה חודשים.
ככל שלא תצלח דרכך יש לשקול פניה להליך משפטי אך לא ניתן להתעלם מהאחריות שלך להתעדכן ולעדכן וליתן לחברה הזדמנות לשנות את החיוב בזמן אמת ולא שנים אחורה.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר