בוקר טוב.
רציתי לברר מה קורה אם מכורך הנסיבות ברור מי גורם לשריטות ברכב, אבל לא ניתן להוכיח ברמה של מצלמת מעקב,
האם יש מה לעשות?
בחניית הבניין חונה לידי רכב שכן בצורה מאוד צמודה.
הרכב שלי חדש לגמריי ונקי משריטות, חוץ מאשר בצד של הרכב של השכן, שם יש אוסף רציני של שריטות בדיוק במיקום של פתיחת הדלת שלו.
הוא טוען שזה לא הוא ואני טוען שאין הסבר אחר לכמות ומיקום השריטות ברכב דווקא בצד שלו ואיפה שהוא פותח את הדלת.
האם יש משהו שאני יכול לעשות?
תודה.
שלום רב,
סיפורך מעצבן ומקומם גם יחד !!!
ניתן לארוב ולצלם ידנית את פתיחת הדלת של רכבו וגרימת הנזק.
העניין כרוך בסבלנות. נסה לאסוף מידע על מועד הגעתו בשגרה, ונסה לתעד את גרימת הנזק בתמונה.
ניתן להעזר בחוקר פרטי. כך עשה לקוח שלי שלא הצליח להוכיח את השריטות שגרם השכן שלו. היום העניין הסתיים בתיעוד גרימת הנזק, הגשת תלונה במשטרה ותביעת נזיקין בבימ"ש.
באפשרותך להגיש תביעה כנגדו אך מאחר ואתה התובע נטל ההוכחה מוטל עליך וכל עוד לא תוכל להוכיח את הקשר הסיבתי בין הנזק לבין התנהגות השכן לא תזכה בתביעה.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
האם מספיק להראות את שתי המכוניות חונות אחת ליד השניה, לפתוח דלת ולהראות מיקום צפוי לסריטה ואז להראות שכל הסריטות נמצאות דווקא שם?
אין לי דרך ממש לצלם אותו פותח דלת, מה גם שאני לא יודע מה זה ייתן...
שוב שלום,
איני בטוחה שזה יספיק. מה שאתה מתאר כעת שברצונך להציג יהווה ראיה נסיבתית אך לא ראיה חד-משמעית.
נסה לחשוב כיצד ניתן לצלם או להוכיח שהמקור לשריטות הוא השכן.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר